Σμαράγδα Καρύδη: «Από έρωτα συνήθως κλαίω με τις φίλες μου»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Από έρωτα συνήθως κλαίω με τις φίλες μου»

Ο έρωτας παίζει πολλά παιχνίδια στην ζωή των ανθρώπων. Από έρωτα τι μπορεί να πάθει κανείς σύμφωνα με την Σμαράγδα Καρύδη;

«Μεγάλα χουνέρια. Το θέμα είναι να αφεθείς, να είσαι ανοιχτός και να μη φοβάσαι. Ο Έλληνας μπορεί να το πνίξει σ' ένα μπουκάλι ουίσκι, στα μπουζούκια. Εγώ, από έρωτα συνήθως κλαίω με τις φίλες μου. Τουλάχιστον παλιά, όχι τώρα. Μπορεί, όμως, και να σε εμπνεύσει, ν' αποτελέσει κινητήριο δύναμη για ό,τι κάνεις. Εξάλλου, αν δεν υπάρχει το κίνητρο του αλλού φύλου, του θαυμασμού, δεν έχεις λόγο να περιποιηθείς τον εαυτό σου» τόνισε στο Hello.

-Έχεις αφεθεί, θεωρείς, στον έρωτα;
«Εύκολα, γιατί ανέκαθεν μ' ενδιέφερε. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ερωτευμένη, πριν ακόμη κι από το νηπιαγωγείο. Πάντα κάποιον ήθελα.»

-Θυμάσαι την πιο μελαγχολική στιγμή της ζωής σου από έρωτα;
«Όχι, γιατί δεν έχει μελαγχολία ο έρωτας. Η μελαγχολία φέρει μια παραίτηση. Ο έρωτας, ακόμα κι όταν κλαις, σε κινητοποιεί, θυμάμαι πράγματα που με έφθειραν, αλλά δεν έφυγα εγκαίρως. Κάποιες στιγμές πέρασα άσχημα, αλλά η τελική αίσθηση δεν είναι κακή. Σου μένει το πόσο αγάπησες τον άλλο και πάσο κι εκείνος σε αγάπησε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved