Κώστας Δόξας: «Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου έχει έρθει…»
Showbiz

Κώστας Δόξας: «Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου έχει έρθει…»

Έχουμε γνωρίσει τον Κώστα Δόξα ως έναν άνθρωπο άκρως επικοινωνιακό, χιουμορίστα. Είναι πράγματι έτσι;

«Στην πραγματικότητα δεν είμαι. Μου αρέσει να είμαι κοινωνικός, αλλά δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Είμαι κλειστός άνθρωπος, συνεσταλμένος και πάρα πολύ ντροπαλός. Το χιούμορ μου βγαίνει λόγω της αμηχανίας μου και της ντροπής μου. Είναι το αντανακλαστικό και η άμυνα μου. Όταν δεν ήξερα μπροστά στην κριτική επιτροπή του σόου τι να κάνω, η Μαρία Μπεκατώρου μου έριχνε μικρές αγκωνίτσες, για να πάρω τα πάνω μου, να «ξυπνήσω» και να μην έχω τρακ. Ο τρόπος που έβρισκα να το ξεπερνάω ήταν το να κάνω κάτι για να γελάσει ο κόσμος» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η διάθεση που έχεις να διακωμωδήσει κάποιες καταστάσεις με το χιούμορ σου, για να ξεπεράσεις την αμηχανία σου, σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;
«Πολλές φορές, λόγω της αμηχανίας μου πάνω στην πίστα, μου βγαίνει να κάνω κάτι να χαλαρώσω τον κόσμο, να τον κάνω να γελάσει και να τσαλακώσω την εικόνα μου, για να δουν κάτι οικείο. Μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές, τα προηγούμενα χρόνια, γιατί αυτό είναι όπλο που τώρα κατάφερα να το έχω... Παλιότερα μου έχουν πει πολλές φορές στη δουλειά: «Πρέπει να είσαι σοβαρός». Αυτό σ' εμένα δεν λειτουργούσε ποτέ. Όταν έβγαινα στην πίστα, άλλαζα κατευθείαν.»

- Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου με τις γυναίκες, πώς λειτουργούσε;«Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που τους αρέσει να βλέπουν έναν ντροπαλό άντρα. Υπήρχαν περιπτώσεις που λόγω της ντροπής μου δεν έτυχε να γνωρίσω μία κοπέλα που γούσταρα, που μου άρεσε. Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή μου έχει έρθει...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved