Ελισάβετ Μουτάφη: Πως είναι η σχέση της με τους καινούργιους ηθοποιούς
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Πως είναι η σχέση της με τους καινούργιους ηθοποιούς

H Ελισάβετ Μουτάφη για τέταρτη χρονιά πρωταγωνιστεί στα «Κλεμμένα όνειρα». Πως είναι η σχέση της με τους καινούργιους ηθοποιούς;

«Είναι εξαιρετική. Με τον Νίκο Πουρσανίδη με τον οποίο έχουμε κάνει τις περισσότερες σκηνές μαζί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με φοβερό χιούμορ και πολύ ταλαντούχος. Τον Μάξιμο Μουμούρη τον γνώριζα και από παλιά αλλά και τα κορίτσια θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και καλά παιδιά, θυμάμαι μας ρωτούσαν μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου πως τα καταφέρνουμε να αντέχουμε στο γύρισμα που είναι τόσες πολλές ώρες και τους λέγαμε ότι με τον καιρό θα τα καταφέρνετε και εσείς. Είναι λογικές οι απορίες αυτές όταν δεν έχεις δουλέψει ξανά σε καθημερινή σειρά» τόνισε στο Mytv.

-θα λείψει στην Αλεξάνδρα η Χρύσα όσο καιρό θα βρίσκεται στην Αφρική;
«Η Αλεξάνδρα το μόνο που θέλει από τα παιδιά της είναι να ξέρει ότι είναι καλά και ζωντανά και ας είναι μακριά.»

- Μετά το θάνατο του Άρη πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας με τον Σταύρο;
«Χάνοντας το ένα παιδί σίγουρα έρχεσαι περισσότερο κοντά με το άλλο. Επιπλέον η Βίκυ, η άλλη μαμά, είναι και αυτή στο εξωτερικό άρα πια η Αλεξάνδρα μένει μόνη της με τον Σταύρο και αυτό τους κάνει να δεθούν ακόμη περισσότερο από ότι πριν. Να φανταστείτε ότι στην Ελλαδά από όλη την οικογένεια μένουμε εμείς οι δύο, η Μαρία και το παιδί του Άρη, ο εγγονός της Αλεξάνδρας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved