Περρής: «Είναι πρωτοφανές φαινόμενο αυτό που ζούμε στη χώρα μας, η επανάληψη της συνταγής της αποτυχίας»
Showbiz

Περρής: «Είναι πρωτοφανές φαινόμενο αυτό που ζούμε στη χώρα μας, η επανάληψη της συνταγής της αποτυχίας»

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα. Ποιος πιστεύει ότι κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν;

«Αντικειμενικά η είσοδος του Μάρκου Σεφερλή στο πρωινό κομμάτι της ψυχαγωγίας έστρεψε όλα τα φώτα προς εκείνη την κατεύθυνση. Είναι το πρόσωπο της περιόδου μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.»

- Σας αρέσει η τηλεόραση φέτος;
«Προφανώς υπάρχουν προγράμματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης, που είναι αδιάφορα και που γίνονται με τρομερές αρπαχτές. Από την άλλη, νομίζω ότι αυτό αδικεί την τηλεόραση γιατί ακόμη το ότι έχουμε τηλεόραση είναι ένα γεγονός που σχεδόν θα το αποδώσουμε σε θαύμα. Βγαίνει με ανθρώπους που παίρνουν ελάχιστα χρήματα ή που δεν πληρώνονται, από συνεργάτες που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν ξέρουν αν στο τέλος του μήνα θα βρουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό αυξημένο. Επομένως ότι υπάρχει τηλεόραση αυτή την εποχή είναι αποτέλεσμα διαδικασιών που αξίζουν την επιβράβευση μας και όχι τη μιζέρια μας» τόνισε στο Mytv.

-Ποια προγράμματα θεωρείτε ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης;
«Περισσότερο απ 'όλα είναι ορισμένα σίριαλ τα οποία πριν καν τα δω ξέρω πως θα τελειώσουν. Δηλαδή γνωρίζω τους ηθοποιούς, το σενάριο ή τι θα πουν και που θα φωνάξουν. Ένα σίριαλ θα πρέπει να σε εκπλήσσει με τη δομή του και με την ανάπτυξη του μέσα από τις ερμηνείες. Είναι αρκετά τα σίριαλ, αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, τα οποία τα βλέπεις και νομίζεις ότι είναι συνέχεια κάποιων παλαιότερων που δεν σου άρεσαν τότε και αναρωτιέσαι γιατί θα πρέπει να δοθεί πράσινο φως σήμερα για να αποθεωθεί η υποτιθέμενη ελληνική δραματουργία ή μυθοπλασία από τη στιγμή που δεν υπηρετείτε σωστά. Είναι πρωτοφανές φαινόμενο αυτό που ζούμε στη χώρα μας, η επανάληψη της συνταγής της αποτυχίας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved