Ναταλία Δραγούμη: «Ουσιαστικά δεν είμαι εγώ η ψύχραιμη της οικογένειας»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Ουσιαστικά δεν είμαι εγώ η ψύχραιμη της οικογένειας»

H Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την θεά Αθηνά στην παράσταση «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι».

Η Αθηνά είναι η θεά που προστατεύει τον Ηρακλή, ενώ η Ήρα είναι αυτή που του βάζει δύσκολα. «Μεταξύ μας παίζουμε, ανταγωνιζόμαστε. Εγώ είμαι η ήρεμη δύναμη, η κουλ, ενώ εκείνη ρίχνει βροντές και κεραυνούς» τόνισε στο People.


Είναι κουλ και στη ζωή της η Ναταλία; «Στη δουλειά, ναι. Στο σπίτι, θα έλεγα πως φαινομενικά είμαι, αλλά ουσιαστικά δεν είμαι εγώ η ψύχραιμη της οικογένειας, αλλά ο άντρας μου». Είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία παίζει σε παιδική παράσταση, αλλά είπε αμέσως το «ναι». «Είναι πολύ ξεχωριστή η αισθητική του Απόλλωνα και η κατεύθυνσή του, αλλά και όλος ο θίασος είναι ένα πολύ ενδιαφέρον 'μείγμα', που ισορροπεί πολύ ωραία το mainstream με το avant garde. Ένα τέτοιο σχήμα μπορεί να κάνει το καλό θέατρο να είναι για όλους» λέει.


Στις πρόβες δεν έχουν έρθει ακόμα η κόρη και ο γιος της, αλλά σκοπεύει σύντομα να τους φέρει. «Είναι 9 και 11 ετών και δύσκολα θα αφήσουν το παιχνίδι τους. Όμως, στο συγκεκριμένο έργο θέλω να τους πάρω, πιο πολύ για να δούμε εμείς την αντίδρασή τους στην παράσταση. Είμαι σίγουρη πως θα τους αρέσει, γιατί έχει καταπληκτικές εικόνες. Το βασικό, όμως, είναι πως η ιστορία του Ηρακλή περνάει ωραία μηνύματα. Έτσι, θα γίνει ένα ακόμα λιθαράκι στην παιδεία τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved