Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Οι νέες εμφανίσεις, η αγάπη για το μιούζικαλ και η ξενομανία!
Showbiz

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Οι νέες εμφανίσεις, η αγάπη για το μιούζικαλ και η ξενομανία!

Για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Οδυσσέα Ιωάννου αλλά και για την επιθυμία του κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσει σε ροκ μιούζικαλ, μιλάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Έκανες «κατάληψη» στο θέατρο «Διάνα» φέτος, από όπου λείπει, έπειτα από χρόνια, η Ελένη Ράντου!

«Έχω κάνει «κατάληψη» στην καρδιά της και δεν θα κάνω στο θέατρο όπου έχει παρουσιάσει δυνατές δουλειές τόσα χρόνια; (σ.σ.: γελάει) Ναι, βρήκα ευκαιρία που «ντύνεται» τη Φιλουμένα Μαρτουράνο στο Εθνικό Θέατρο για να τρυπώσω με καλή παρέα στο «Διάνα» και να παρουσιάσουμε με τους καλούς φίλους αλλά και εξαιρετικούς συνεργάτες Χρήστο Θηβαίο και Οδυσσέα Ιωάννου την πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση «9.05», με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του εξαίρετου Παντελή Βούλγαρη»!

Θα έχεις και πρόζα σε αυτό το «στοίχημα»;

«Πάντα έχω πρόζα χάρη στην επαφή με το κοινό και ο τρόπος που ερμηνεύω τα τραγούδια έχει κάτι θεατρικό. Δεν «γίνομαι» κάποιος άλλος, μα λέω ιστορίες από τη σκηνή, επιθυμώντας να «ταξιδέψω» το κοινό μου μέσα από αυτές».

Θα μπορούσες να υπηρετήσεις έναν ρόλο σε ένα μιούζικαλ ή κάποια ροκ όπερα, ας πούμε;

«Θα με ενδιέφερε πολύ αλλά δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Μια γερή ροκ όπερα θα με κέντριζε όπως και ένα μιούζικαλ ,αλλά όχι από αυτά τα «γλυκερά» που βλέπουμε συνήθως. Πιο κοντά θα ήμουν ας πούμε στο Miserables, το οποίο βασίζεται στους «Άθλιους» του Ουγκώ, ή στο Jesus Christ Superstar. Αλλά, το τονίζω και πάλι, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα υποκριτικά».

Γιατί έγινε τέτοια μόδα το μιούζικαλ εδώ;

«Γιατί μας διέπει μια αφάνταστη ξενομανία σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα να χάνουμε την ταυτότητά μας. Από τη μία έχουμε ξενομανία κι από την άλλη ξενοφοβία - των άκρων πάντοτε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved