Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω πολλούς γνωστούς από την showbiz, όμως φίλους ποτέ δεν έκανα»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω πολλούς γνωστούς από την showbiz, όμως φίλους ποτέ δεν έκανα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαλβαλιά. Θα μπορούσανε να γίνουν και φιλαράκια;

«Ολοι μπορούμε να είμαστε εν δυνάμει φίλοι, όμως, αν εξαιρέσεις τη Μαίρη Συνατσάκη και για κάποιο χρονικό διάστημα που ήμασταν φίλοι με τον Γιώργο Λιάγκα, εγώ δεν έχω φιλίες από αυτό τον χώρο. Εχω τους καλούς μου φίλους από τα χρόνια του σχολείου που με ακολουθούν μια ολόκληρη ζωή και είμαι τρισευτυχισμένος» τόνισε στο TV Έθνος.

-Να υποθέσω πως μετά τα... παρατράγουδα που υπήρξαν με τη φιλία σου με τον Γιώργο Λιάγκα, κάηκες στον χυλό και τώρα φυσάς και το γιαούρτι;
«Καμία σχέση... Έτσι ήμουν ανέκαθεν, έτσι λειτουργούσα. Έχω μεν πολλούς γνωστούς από τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz, όμως φίλους ποτέ δεν έκανα.»

-Τελικά πιστεύεις ότι άξιζε τον κόπο που δεν ακολούθησες τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και θέλησες να παραμείνεις στο Mega, και κάπως έτσι να επέλθει και η ρήξη στη σχέση σας;
«Φυσικά και άξιζε τον κόπο που αποφάσισα να συνεχίσω στο Mega, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Αυτό όφειλα να κάνω για το κανάλι το οποίο με είχε στηρίξει και με είχε πιστέψει. Επειδή δεν έχω ούτε μπάρμπα στην Κορώνη, ούτε γκόμενα στέλεχος καναλιού, ούτε θείο καναλάρχη, και επειδή ότι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνος μου, είναι σημαντικό για μένα να είμαι εντάξει σε όσους με πίστεψαν και φρόντισαν να μου ανοίξουν την πόρτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved