Παναγιώτης Τσαφαράς: Ένας 20χρονος στο πλευρό της Ελένης Βιτάλη
Showbiz

Παναγιώτης Τσαφαράς: Ένας 20χρονος στο πλευρό της Ελένης Βιτάλη

Αν κλείσεις τα μάτια και ακούσεις τον Παναγιώτη Τσαφαρά να τραγουδά «Αν ρωτήσεις τι αγάπησα σε σένα / αν ρωτήσεις είναι η πιο μικρή στιγμή» από το κομμάτι «Οι καλύτερές μου μέρες», σου έρχεται στον νου ένας ώριμος ερμηνευτής που αισθάνεται και ζει τον στίχο.

Ο Παναγιώτης, όμως, είναι μόλις 21 ετών, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Panik Platinum και το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε στο CD single του «Πρώτη γνωριμία» το έγραψε ο μεγάλος λαϊκός συνθέτης Τάκης Σούκας. «Από εκεί που άκουγα και έπαιζα τα τραγούδια του στο μπουζούκι και στην κιθάρα, ερμήνευσα ένα τραγούδι του. Ναι, το "Ολα είναι εδώ", το πρώτο τραγούδι που είπα, ήταν του Τάκη Σούκα», λέει ο Παναγιώτης στο «thema people» και μοιάζει ακόμα και ο ίδιος να αδυνατεί να το πιστέψει.
Τα «μουσικά θαύματα» όμως συνεχίστηκαν για τον νεαρό τραγουδιστή. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τον Νίκο Μωραΐτη τού γράφουν το «Καλύτερές μου μέρες» -ένα τραγούδι που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα- και η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει μαζί του τη διασκευή του «Ασε με να λέω». Ο Παναγιώτης Τσαφαράς με ένα γλυκό χαμόγελο μας εξηγεί πώς βρέθηκε να τραγουδά στο ίδιο στούντιο με τη σπουδαία τραγουδίστρια: «Ψάχναμε να βρούμε ένα κομμάτι για το CD single μου. Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο παραγωγός μου και μου λέει: "Βρήκα το τραγούδι που θα πεις. Ενα ντουέτο είναι, το 'Ασε με να λέω". Εγώ το ήξερα το κομμάτι. Στην πρώτη εκτέλεση το είχε πει ο Νίκος Πορτοκάλογλου με την Ελένη Βιτάλη και μου άρεσε πολύ.

Τον ρωτάω "με ποια γυναικεία φωνή θα το πω;". Πού να φανταστώ ότι θα μου έλεγε ότι θα το τραγουδήσω μαζί με την ίδια την Ελένη Βιτάλη; Ποτέ, μα ποτέ δεν θα μπορούσα να το φανταστώ! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω: ήμουν μαζί με την Ελένη Βιτάλη στο στούντιο για τέσσερις ώρες και ηχογραφούσαμε μαζί αυτό το κομμάτι!» αναφέρει.

Προσπαθώντας να βρει μια λέξη για να περιγράψει τα συναισθήματα αυτής της συνεργασίας, τονίζει: «Ανατριχίλα. Μόνο να την ακούς να τραγουδάει, αυτή η γυναίκα είναι ανατριχίλα». Η Ελένη Βιτάλη, πάλι, δεν περίμενε ότι πίσω από τη φωνή που άκουσε στο demo που της δόθηκε θα ήταν ένα αγόρι 21 ετών. «Οσοι με ακούνε και μετά με βλέπουν δεν πιστεύουν ότι είμαι εγώ. Αυτό έγινε και με την Ελένη Βιτάλη. Με είχε ακούσει (για το ντουέτο) και όταν με είδε είπε: "Εσύ είσαι, ρε Παναγιωτάκη; Ακούγεσαι σαν να είσαι 30άρης, και αυτό που σου λέω είναι πολύ καλό"».
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved