Την «κάρφωσε» στα  Instagram: «Έκανες τρίο» και εκείνη του απάντησε
Showbiz

Την «κάρφωσε» στα Instagram: «Έκανες τρίο» και εκείνη του απάντησε

Και κακό παιδί και απατημένος ο ράπερ!

Την «κάρφωσε» στα social media!Ο λόγος για τον... Chris Brown, o οποίος μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Karrueche Tran, έγραψε στο instagram:

"Έχουμε ουλές, κάποιες μου τις έκανες εσύ, κάποιες τις προκάλεσα εγώ" και πρόσθεσε: "Ήμουν στη φυλακή σχεδόν 4 μήνες και με επισκέφτηκες μόνο μια φορά ενώ πήγαινες σε πάρτι και έκανες μυστικά ταξίδια στο Τορόντο, βγαίνοντας ραντεβού με τον Drake... Όταν ξεκίνησε αυτή η σχέση ήξερες ποιος είμαι και συμμετείχες ακόμα και σε τρίο. Δεν χρειάζεται να το παίξω θύμα για να πάρει το μέρος μου ο κόσμος".

Και εκείνη του απάντησε: "Όταν κάτι κακό σου συμβαίνει, μπορείς είτε να το αφήσεις να σε καθορίσει, είτε να σε καταστρέψει, είτε να σε δυναμώσει. Η επιλογή είναι δική σου.

"Μόλις βρεις τη δύναμη μέσα σου, είναι δύσκολο να επιτρέψεις τα σκατ# γύρω σου. Αρνούμαι να με κακομεταχειρίζεται επανειλημμένα ειδικά κάποιος που ισχυρίζεται ότι με αγαπά.

Αυτό δεν είναι αγάπη. Και αν έτσι ορίζεις την αγάπη, τότε δεν τη θέλω. Ναι, δεν ήμουν τόσο έξυπνη στο παρελθόν, αλλά υποσχέθηκα να είμαι μια καλύτερη και ισχυρότερη γυναίκα και κρατώ αυτή την υπόσχεση.

Αν δεν μπορείς να με αγαπάς με τον σωστό τρόπο, τότε μη με αγαπάς καθόλου. Μη θυμώνεις μαζί μου επειδή προτιμώ να είμαι ευτυχισμένη".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved