Κώστας Μαρτάκης: «Το φλερτ είναι για μένα ζωή»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Το φλερτ είναι για μένα ζωή»

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Το γεγονός ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι αναγνωρίσιμος, είναι εμπόδιο για εκείνον να προσεγγίσει μια γυναίκα;

«Αν μου αρέσει μια γυναίκα, δεν χαμπαριάζω, ούτε εκμεταλλεύομαι ότι μπορεί να με αναγνωρίσει. Αν μου αρέσει, θα τη φλερτάρω. Και αντίστοιχα, δεν έχω νιώσει πως με έχουν πλησιάσει επειδή είμαι γνωστός. Εξάλλου, δεν είμαι «κάποιος», ούτε έχω έρθει από άλλον πλανήτη. Το φλερτ είναι για μένα ζωή» τόνισε στο ΟΚ.

-Η δουλειά σου ήταν ποτέ πρόβλημα μέσα σης σχέσεις που δημιούργησες;
«Για να φτάσω στο σημείο να πω ότι κάνω σχέση, σημαίνει πως από τα ραντεβού ακόμη έχω καταλάβει τι προβλήματα θα έχει. Θα μου έχει πει η κοπέλα τι την ενοχλεί και τι δεν της αρέσει».

-Συνήθως φεύγεις εσύ πρώτος από τις σχέσεις σου;
«Έχω φύγει αρκετά φόρες πρώτος λόγω «ασφυξίας». Είμαι εκδηλωτικός με τους ανθρώπους. Δεν μπορώ, όταν αγκαλιάζω μια φίλη μου, να ρου κάνει σκηνή ζηλοτυπίας η σύντροφος μου. Μάλιστα, με έχουν αφήσει για τον ίδιο λόγο, γιατί δεν το έχουν αντέξει κι έχουν φτάσει πρώτες στα όρια τους».

-Είσαι πιστός;
«Όταν είμαι σε μια σχέση και δω κάτι θα το θαυμάσω, αλλά μέχρι εκεί. Αν μου βγαίνει η ανάγκη να είμαι με αυτό το ωραίο που περνάει έχω πρόβλημα με τη σχέση μου. Σε αυτή την περίπτωση ξεκαθαρίζω και πάω παρακάτω. Δεν μου αρέσουν τα διπλά και τα τριπλά και δεν μπορώ να πω ψέματα. Φαίνομαι αμέσως».

-Ποιο θεωρείς δυνατό σου στ φλερτ;
«Το χιούμορ. Οι γυναίκες αγαπούν το χιούμορ, νομίζω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved