Σαμπρίνα: «Μου χρέωσαν υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις στο θέμα της διατροφής. Αυτό ήταν ένα ψέμα»
Showbiz

Σαμπρίνα: «Μου χρέωσαν υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις στο θέμα της διατροφής. Αυτό ήταν ένα ψέμα»

Η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι δύσκολη για όλους. Αγχώνει την Σαμπρίνα αυτό μιας και το επάγγελμα του καλλιτέχνη έχει υποστεί πλήγμα;

«Πάρα πολύ, άλλα θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά! Θα πρέπει να έχουμε μόνο θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν είτε εδώ είτε κάπου αλλού. Επειδή μου έχει συμβεί στο παρελθόν να είμαι αγχωμένη στο πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου και πώς θα μπορώ να του παρέχω μαζί με τον πατέρα του αυτά που χρειάζεται, έβγαλα το συμπέρασμα ότι ήταν κάτι που με εμπόδιζε να χαρώ το σήμερα και σταμάτησα να βασανίζομαι με τις άσχημες σκέψεις. Εγώ πάντως πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή. Δεν έχουμε άλλη επιλογή!» τόνισε στο Χάι.

-Έχεις οικονομική βοήθεια από τον πρώην σύζυγο σου Παναγιώτη Λιαδέλη;
« Βεβαίως, όχι εγώ προσωπικά αλλά στο παιδί μας. Κάποια στιγμή μου χρέωσαν ότι είχα υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις από τον σύζυγο μου στο θέμα της διατροφής. Αυτό ήταν ένα ψέμα! Όταν μπαίνεις στην διαδικασία ενός διαζυγίου ζητώντας κάποια ποσά, είσαι αναγκασμένος να πεις μέσω του δικηγόρου σου ποιες είναι οι οικονομικές απολαβές που έχει ο σύζυγος, όπως είσαι υποχρεωμένος να πεις πως ζει το παιδί σου τα έξοδα του το σχολείο του, όλα αυτά... πρέπει να βγάλεις ένα ποσό. Όλα πήγαν καλά όμως και βρήκαμε την χρυσή τομή.»

-Σήμερα πώς είναι η σχέση σον μαζί του;
«Έχουν καλυτερέψει οι σχέσεις μας αρκετά.»

- Σε πλήγωσε το διαζύγιο σου;
«Να σου πω την αλήθεια στην αρχή ένιωσα μεγάλη πίκρα. Μετά συνειδητοποίησα ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο στη ζωή μας. Ανακάλυψα και περισσότερο τον εαυτό μου μετά το διαζύγιο, βρήκα χρόνο για μένα που δεν είχα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved