Σίσσυ Χρηστίδου: «Μας πήρε μήνες για να βρούμε τις νέες μας ισορροπίες»
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μας πήρε μήνες για να βρούμε τις νέες μας ισορροπίες»

Ποιο θεωρεί ότι είναι το καλύτερο φάρμακο για δυσάρεστες καταστάσεις στο γάμο;

«Ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο, το φάρμακο είναι να βρεις! Τις στιγμές που θα νιώσουμε ότι δημιουργείται το παραμικρό κενό, θα μείνουμε οι δυο μας. Θα βγούμε ραντεβού, θα πάμε σινεμά ή για ένα φαγητό. Κι αν μας «παίρνει», θα πάμε και κάπου για δυο-τρεις μέρες. Αυτό μας βοηθάει πολύ και πάντα γυρνάμε πίσω χέρι χέρι» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στο You.
Ο Θοδωρής έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο πληθυσμό. Ζηλεύεις ;
«Αν είσαι γυναίκα που ζηλεύει είναι αδύνατον να είσαι παντρεμένη -και να είσαι καλά- με έναν άντρα που κάνει τέτοια δουλειά. Η αλήθεια είναι πως του έχω πολλή εμπιστοσύνη και εκείνος από την πλευρά του δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Μπορεί να ζηλέψω λίγο, ας πούμε, αν τύχει να βρεθώ στο μαγαζί και ο Θοδωρής δεχτεί μπροστά μου πολύ έντονο φλερτ. Όμως κατά πάσα πιθανότητα μετά από λίγο η ίδια κοπέλα θα έρθει να μου μιλήσει, οπότε θα ακυρωθεί το συναίσθημα αυτό.»
- Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο χωρισμό ανεξαρτήτως δημοσιευμάτων, σε κάποια άλλη στιγμή που δεν το έμαθε κανείς;
«Όχι, ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να συζητήσουμε για χωρισμό. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί μας πήρε μήνες για να βρούμε τις νέες μας ισορροπίες. Αλλά πάντα δουλεύαμε γι' αυτό μαζί, ποτέ απέναντι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved