Βασιλική Ανδρίτσου: «Τα ζόρια μου τα συζητάω με πολύ δικούς μου ανθρώπους»
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: «Τα ζόρια μου τα συζητάω με πολύ δικούς μου ανθρώπους»

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή έχουν έρθει σε δύσκολη θέση. Η Βασιλική Ανδρίτσου σε ποια περίπτωση έχει έρθει σε δύσκολη θέση;

«Πολλά πράγματα στη ζωή μου με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι τόσο στα επαγγελματικά, όσο σε προσωπικό επίπεδο. Αν δεν έχεις περάσει ζόρια, είναι σαν να ζεις σε μια γυάλα. Όταν δουλεύω, δεν μου αρέσει να μεταφέρω τα ζόρια που έχω περάσει ή που περνάω. Με κουράζει και όταν έχω να αντιμετωπίσω τα ζόρια κάποιου ανθρώπου. Εκτιμώ ακόμα περισσότερο όταν δεν μου τα μεταφέρει. Τα ζόρια μου τα συζητάω με πολύ δικούς μου ανθρώπους και μόνο όταν νιώσω έτοιμη να το κάνω. Αυτό είναι ένα ελάττωμα μου. Οι φίλοι μου ξέρουν και με περιμένουν να συζητήσουμε κάτι. Η ζωή μου θα γίνει πιο εύκολη αν τα μοιράζομαι με τους φίλους μου, αλλά είναι ο χαρακτήρας μου, να είμαι εσωστρεφής. Ειδικά σε μεγάλα πράγματα που με επηρεάζουν θέλω να πάρω το χρόνο μου για να μπορέσω να το μοιραστώ» τόνισε στο Λοιπόν.

-Άρα, δεν γνωστοποιείς τις δύσκολες στιγμές στη ζωή σου;
«Αυτά θα τα πω στα βαθιά γεράματα, όταν θα κάνω απολογισμό της ζωής. Τότε θα πω ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να κάθομαι να συζητάω... Όταν έχει περάσει η δύσκολη στιγμή, δεν θέλω να την αναπολήσω. Πάμε παρακάτω, προχωράμε. Έχουμε μέλλον μπροστά μας, θα έρθουν κι άλλες ευτυχισμένες όπως και δύσκολες στιγμές στη ζωή. Όσο είσαι ενεργός, όχι ότι όταν γεράσει δεν είσαι, αλλά έχεις το ισχυρό να πεις πραγματικά αυτό που θέλεις, χωρίς να έχεις συνέπειες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved