Άννα Μονογιού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, όχι star»
Showbiz

Άννα Μονογιού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, όχι star»

Η Άννα Μονογιού έχει σχέση εδώ και εξήμιση χρόνια και δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με τον σύντροφό της.

Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε γιατί κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ δήλωσε και αν θέλει να κάνει οικογένεια.

Έχεις εξήμιση χρόνια σχέση. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τη δική σου οικογένεια;
«Ναι, θέλω ένα παιδί, βασικά θέλω να κάνω οικογένεια. Τώρα το θέμα του γάμου για μένα είναι αυτό που σου λέω: η οικογένεια. Εγώ αυτό θεωρώ γάμο. Το εθιμοτυπικό και το γραφειοκρατικό κομμάτι με αφήνει αδιάφορη. Το θέμα είναι να είσαι μαζί με τον άλλο ουσιαστικά. Κι' εμένα μου αρέσει η ρουτίνα, η καθημερινότητα».

Γιατί ποτέ δεν είδαμε φωτογραφίες σου με τον σύντροφό σου στα περιοδικά;
«Και γιατί να δείτε; Εγώ είμαι ηθοποιός, όχι star. Μάλλον αντι-star θα με χαρακτήριζα. Κάνω τη δουλειά μου και η δημοσιότητα σταματάει εκεί. Δεν μπαίνει μέσα στο σπίτι μου. Δεν την αφήνω δηλαδή. Για μένα star είναι ο άνθρωπος που έχει γίνει γνωστός και αγαπητός μέσα από τη δουλειά του, αυτός που θα πάει ο άλλος, ο κακεντρεχής να τον υποτιμήσει κι έπειτα θα σκεφτεί από μόνος του ότι "αυτός όμως έχει κι ένα έργο πίσω του", άσχετα αν δεν του αρέσει. Star είναι εκείνος που έχει χτίσει κάτι το οποίο δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εγώ απέχω ακόμα από αυτό».

Πηγή: Down Town, Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved