Mαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης με ζηλεύει αλλά το κρύβει»
Showbiz

Mαρία Μπεκατώρου: «Ο Αντώνης με ζηλεύει αλλά το κρύβει»

Περί ζήλειας, αλλά και περί αφοσίωσης στον γάμο μιλάει η Μαρία Μπεκατώρου η οποία παραδέχεται ότι την κολακεύουν πολλοί άντρες ενώ ξέρουν ότι είναι παντρεμένη αλλά και ότι η ίδια ζηλεύει, όπως βέβαια και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

Υπάρχουν άνδρες που, ενώ ξέρουν ότι είσαι παντρεμένη, σε φλερτάρουν;

«Όχι. Απλά υπάρχει κόσμος που μου λέει πως είσαι πιο όμορφη από κοντά. Να με φλερτάρουν, όχι. Να με κολακεύουν, ναι. Δεν το προκαλώ και εγώ» .

Ο Αντώνης ζηλεύει;

«Νομίζω πως υπάρχουν στιγμές που με ζηλεύει, όπως και εγώ. Αλλά εγώ το εκφράζω, ο Αντώνης το κρύβει» .

Πότε κατάλαβες ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Οταν έκανα ένα χειρουργείο και με επισκέφθηκε, όταν με είδε έβαλε τα κλάματα και μου έπιασε το χέρι. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Δένομαι πολύ και θέλω τα βασικά. Και αυτό είναι βασικό, να μου δείχνει αφοσίωση».

Εσύ είσαι αφοσιωμένη;

«Πάρα πολύ. Ισως και παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε. Και δεν είναι και τόσο καλό αυτό, μερικές φορές».

Είναι οι υποχωρήσεις βασικό συστατικό ενός επιτυχημένου γάμου;

«Ναι. Εγώ κάνω παραπάνω υποχωρήσεις. Γιατί χαίρομαι και νιώθω ωραία σε όλο αυτό. Δεν αισθάνομαι κορόιδο και υποτιμημένη γυναίκα - καμία σχέση. Ομως, γενικά, αυτό το έχω σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων, το έχω και με τον άντρα μου. Βάζω τα θέλω μου κάτω από εκείνα του Αντώνη. Γιατί μέσα από τη διαδικασία των θέλω του Αντώνη, γίνομαι και εγώ ευτυχισμένη».

Τις κρίσεις σας -ως ζευγάρι- τις διαχειρίζεσαι με υποχώρηση;

«Ναι. Σε εμάς βγαίνουν περιοδικά με τη μορφή της γκρίνιας. Είναι αναλόγως τη διάθεση του καθενός. Εγώ δεν θέλω τσακωμούς και φωνές. Δεν μου αρέσει σε κανένα επίπεδο, ούτε στη δουλειά μου. Οταν δεν μιλάς, όλα ηρεμούν κάποια στιγμή. Αν μιλήσεις εν βρασμώ, η ιστορία πάει πιο μακριά».

Είσαι της κρεβατομουρμούρας;

«Οχι. Στο κρεβάτι μου θέλω μόνο να κοιμάμαι».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved