Ο άντρας που έκανε την Ελένη Τσαγκά να χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιό της (φωτό)
Showbiz

Ο άντρας που έκανε την Ελένη Τσαγκά να χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιό της (φωτό)

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό η Ελένη Τσαγκά.

Επειτα από το αθόρυβο διαζύγιό της από τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζαννετάτο, η παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων του Star είχε αποφασίσει να μείνει μόνη και να αφοσιωθεί στα δίδυμα παιδιά της, τον Βαγγέλη και τη Μαρίνα. Ο έρωτας όμως, σύμφωνα με τη real, της χτύπησε την πόρτα πολύ νωρίτερα από ό,τι η ίδια είχε υπολογίσει. Τον συνάντησε στο πρόσωπο του επιχειρηματία στον τομέα συμβουλευτικής και πιστοποιήσεων Νίκου Γδοντέλη, με τον οποίο δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένη. Κάτι που επιβεβαιώνει και άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της όμορφης δημοσιογράφου, δηλώνοντας αποκλειστικά στη Realnews: «Η Ελένη είναι και πάλι ευτυχισμένη... Τους τελευταίους μήνες διατηρεί μια σχέση η οποία βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και το σεβασμό. Ολα δείχνουν ότι η Ελένη και ο Νίκος αγαπιούνται πολύ».

Το χρονικό του έρωτά τους
Από τότε που χώρισε, η Ελένη Τσαγκά σπάνια έβγαινε έξω, προτιμώντας τον ελεύθερο χρόνο της να τον περνά με τα παιδιά της που αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της. Πριν από λίγους μήνες όμως αποφάσισε να δεχτεί την πρόσκληση φίλων σε σαββατιάτικη έξοδο. Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν με τον Νίκο Γδοντέλη υπήρξε μεταξύ τους έντονος ερωτισμός. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο επιχειρηματίας μονοπώλησε την παρέα της δημοσιογράφου, η οποία εντυπωσιάστηκε από το πηγαίο και ιδιαίτερο χιούμορ του που σε συνδυασμό με την έμφυτη ευγένειά του την έκαναν να αποζητά την παρέα του. Βέβαια, ήταν και εκείνος που κατέστησε από την αρχή σαφείς τις προθέσεις του και σύντομα οι συχνές συναντήσεις τους και οι πολύ όμορφες συζητήσεις που έκαναν οδήγησαν στη δημιουργία μιας πιο σταθερής σχέσης. Από εκείνη την ημέρα είναι μαζί και δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.
Πλέον η Ελένη απολαμβάνει τη συντροφικότητα και την αγάπη και αυτό την κάνει να λάμπει από ευτυχία. Κάτι άλλο που δείχνει να την ευχαριστεί πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι ο νέος της σύντροφος έχει αρχίσει να χτίζει μία πολύ καλή σχέση με τα παιδιά της, ενώ έχει συναντηθεί ήδη αρκετές φορές με τον πατέρα των διδύμων. Κάτι που σημαίνει πως είναι και για εκείνον πολύ σημαντικό -εκτός από τους γονείς των παιδιών- να κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες για εκείνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved