Η κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη δημιουργεί παιδικά δωμάτια
Showbiz

Η κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη δημιουργεί παιδικά δωμάτια

Γεννήθηκε με ένα διάσημο επώνυμο, κατάφερε όμως να βγει από τη σκιά του πατέρα της κάνοντας κάτι εντελώς πρωτότυπο: δημιουργεί παιδικά δωμάτια.

Η κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Κέλλυ ανατρέχει στο παρελθόν φέρνοντας στον νου τις αναμνήσεις από τα κατορθώματα του πατέρα της: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τον περίμενα έξω από τα αποδυτήρια του Άρη, στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάθε αγώνα. Εγώ και όλοι οι θαυμαστές του στεκόμασταν απέξω με τις ώρες γιατί έβγαινε τελευταίος. Πήγαινε μία η ώρα το βράδυ και όλοι μας τον περιμέναμε χωρίς να δυσανασχετεί κανείς από τον κόσμο. Θυμάμαι ότι πολλές φορές, αν και νύσταζα υπερβολικά, δεν πήγαινα για ύπνο αν δεν τον έβλεπα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η Κέλλυ Γιαννάκη στους περισσότερους αγώνες του ήταν παρούσα μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Για τη λατρεία του κοινού στο πρόσωπο του πατέρα της λέει: «Μέσα από τον αθλητισμό έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός και ο κόσμος δεν παύει να του δείχνει την αγάπη του όπου κι αν τον συναντήσει. Ακόμη και σήμερα, αν τύχει να τον δουν κάπου, τρέχουν να τον χαιρετήσουν και να του σφίξουν το χέρι».
Η Κέλλυ Γιαννάκη γεννήθηκε στη Βοστόνη, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και σπούδασε sports management και marketing στη Νέα Υόρκη. Εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, στον τελικό του Champions League της Αθήνας το 2007 και από το 2011 είναι υπεύθυνη πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μια εταιρείας την οποία δημιούργησε μαζί με τον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της Δημήτρη Γιαννακάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved