Φέρτης – Μάϊνας: Πού βρίσκεται το νόημα της ζωής για τους ηθοποιούς;
Showbiz

Φέρτης – Μάϊνας: Πού βρίσκεται το νόημα της ζωής για τους ηθοποιούς;

Ως κοινωνία έχουμε φτάσει σε μια μεταιχμιακή κατάσταση όπου σχεδόν όλα είναι προς πώληση. Μέσα σε όλο αυτό όμως δεν θα έπρεπε να αναζητούμε και το νόημα της ζωής; Τι λένε ο Γιάννης Φέρτης και ο Στέλιος Μάϊνας

Γ.Φ.: «Αισθάνομαι ότι το νόημα της ζωής το είχαμε χάσει πριν από την κρίση. Υπήρξαν εποχές που πιστεύαμε ότι το νόημα βρισκόταν στο χρήμα και την πλαστική ευημερία. Κάτι που φυσικά αποδείχθηκε μια μεγάλη ψευδαίσθηση. Δυστυχώς, όμως, είχαμε επενδύσει όλο μας τον εαυτό και την εξυπνάδα μας στο πώς θα κερδίσουμε χρήματα».

Στ.Μ.: «Τώρα που η κρίση βρίσκεται στην κορύφωσή της διαφαίνονται οι αντιστάσεις των ανθρώπων, φαίνεται η τενεκεδένια κατασκευή. Δεν είναι μόνο ότι ξεπουλιούνται όλα, αλλά και το ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλα, χώρος δηλαδή ώστε ο καθένας να μετακινείται τη μια να είναι εδώ και την άλλη εκεί. Και μιας τα λέμε αυτά με αφορμή τον Τσέχοφ, ο ίδιος πιστεύει πως αυτό είναι η φυσική συνέπεια της απελπισμένης προσπάθειας του ανθρώπου για επιβίωση. Ο πεινασμένος, ο άρρωστος προκειμένου να περισώσει κάποια υπολείμματα ζωής αρπάζεται από το οτιδήποτε και καταστρέφει τα πάντα χωρίς να σκέφτεται το αύριο», λένε σε συνέντευξη τους στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved