Κώστας Καίσαρης: «Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα καταθέσουμε και εμείς τα όπλα»
Showbiz

Κώστας Καίσαρης: «Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα καταθέσουμε και εμείς τα όπλα»

Δύσκολα τα πράγματα οικονομικά για την χώρα και τους Έλληνες. Ωστόσο με την οικονομική κρίση το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη έχει δουλειά;

«Όταν έχεις γύρω σου αυτή τη στιγμή ανθρώπους οι οποίοι δυστυχούν. Όταν βλέπεις πράγματα τα οποία είναι δυσάρεστα. Όταν έχεις απέξω διαμαρτυρίες, πορείες -άδικες ή πραγματικά δίκαιες. Όλα αυτά τα πράγματα επηρεάζουν πάρα πολύ τη δουλειά. Δεν έχει καμία σχέση η δουλειά που έχουμε σήμερα με αυτή που είχαμε από το 2004 έως το 2008, όταν κατά κάποιον τρόπο παρουσίαζε άνθηση ο τόπος μας. Έγιναν όμως πάρα πολλά στραβά, τα οποία πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός. Η προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να προσεγγίσουμε τον άνθρωπο που έχει το χαμηλό βαλάντιο. Γιατί το μεγάλο και υψηλό βαλάντιο έχει πάρει δρόμο και έχει φύγει. Δεν είναι εδώ, δυστυχώς. Όποιος μπαίνει μέσα θα πρέπει να εξυπηρετηθεί, είτε θέλει να ξοδέψει 50 ευρώ είτε θέλει να ξοδέψει 5.000 ευρώ. Είμαι παρών με όσο μπορώ ελκυστικές και καλές τιμές» τόνισε στο Secret.

-Έφτασες ποτέ στο σημείο να κλείσεις το κατάστημα επειδή δεν έβγαινες οικονομικά;
«Πολλές φορές το έχω σκεφτεί αυτό το πράγμα. Πολλές φορές έχω βάλει το χέρι στην τσέπη και ό,τι είχαμε στην μπάντα το ρίξαμε στη δουλειά, γιατί δεν θέλουμε να κλείσει. Θέλουμε να αντέξει η δουλειά όσο αντέχει και η Ελλάδα. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα καταθέσουμε και εμείς τα όπλα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved