Ο εγγονός του Ζαμπέτα ερμηνεύει ακυκλοφόρητα τραγούδια του παππού του
Showbiz

Ο εγγονός του Ζαμπέτα ερμηνεύει ακυκλοφόρητα τραγούδια του παππού του

O Γιώργος Ζαμπέτας ο νεότερος ακολουθεί πιστά τα βήματα του παππού του. Παρουσίασε μάλιστα και ένα αφιέρωμα στη μνήμη του, στο πλαίσιο του οποίου αποκάλυψε και μερικά νέα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ που ετοιμάζει.

Πρόκειται για μια δισκογραφική δουλειά με μουσικές από το πλούσιο ανέκδοτο αρχείο του θρυλικού καλλιτέχνη, το οποίο βρέθηκε στα χέρια του Γιώργου μετά τον θάνατο του πατέρα του, του Μιχάλη Ζαμπέτα.
«Έχασα τον πατέρα μου πριν από τέσσερα χρόνια και τότε πήρα την απόφαση ν' ασχοληθώ ουσιαστικά με τη μουσική» λέει ο Ζαμπέτας τζούνιορ σε καθημερινή εφημερίδα και συνεχίζει: «Το ανέκδοτο υλικό του παππού μου, το οποίο πέρασε στα χέρια μου, περιλαμβάνει πάνω 500 ολοκληρωμένα κομμάτια με εισαγωγή, κουπλέ και ρεφρέν. Βέβαια ελάχιστα από αυτά έχουν στίχο. Σε εκείνα που επέλεξα να βάλω στο CD έγραψα εγώ τους στίχους. Θεώρησα ότι έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου, στα ιδανικά του Ζαμπέτα και στον κόσμο που τον αγαπάει να προχωρήσω στη δημιουργία αυτού του δίσκου. Το έκανα με όρεξη και μεράκι. Μου βγήκε εύκολα, σχεδόν αβίαστα».
«Δυστυχώς όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, το μπουζούκι δεν είναι πια ο πρωταγωνιστής στα λαϊκά τραγούδια. Την παραγωγή του δίσκου την πλήρωσα μόνος μου. Χτύπησα πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, τους είπα ποιος είμαι και τι υλικό έχω στα χέρια μου, αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Μου είπαν πως το μπουζούκι δεν... πουλάει πια τόσο πολύ στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, συζητάω τώρα να βγάλω το άλμπουμ σε κυκλοφορία με κάποια εφημερίδα, όπως συνηθίζεται» αναφέρει ο 28χρονος καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved