Θεοφανία Παπαθωμά: «Τα πολλά στολίδια δημιουργούν μια ψεύτικη μάσκα που δεν κολακεύει»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Τα πολλά στολίδια δημιουργούν μια ψεύτικη μάσκα που δεν κολακεύει»

Μέχρι στιγμής θεωρεί η Θεοφανία Παπαθωμά πως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο ήταν το διαζύγιο ή η πρόκληση της δεύτερης εγκυμοσύνης;

«Η εγκυμοσύνη μου είναι ευλογία και χαρά. Το διαζύγιο είναι δύσκολο πράγμα, ένας θάνατος εν ζωή. Όλες οι αλλαγές, όμως, γίνονται για καλό. Για να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε. Ουδέν κακόν αμιγές καλού» τόνισε στο Hello.

-Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου έχεις άγχος για τα κιλά;
«Γενικά, σε αγχώνει το θέμα της εικόνας και να είσαι ποθητή; Δεν έχω άγχος για τα κιλά. Δεν έχω πάρει πολλά, τα προβλεπόμενα. Δεν ήμουν ποτέ υπέρβαρη. Ήμουν πάντα ένα αδύνατο παιδί, γυμναζόμουνα, πολύ. Και δε βλέπω την ώρα να ξαναγυρίσω στο αγαπημένα μου, yoga και cross fit, ίσως προσθέσω και κολύμπι τώρα που διανύω τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης. Νομίζω ότι θα μου κάνει καλό.»

-Πόσο εύκολο είναι μια γυναίκα να διατηρήσει την ομορφιά και να μην εγκλωβιστεί στην εμφάνιση της;
«Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα της ομορφιάς, πέραν του καλού ύπνου, της καλής διατροφής και των καλών σκέψεων. Κυκλοφορώ μονίμως άβαφη, ακόμα και στις επίσημες εξόδους μου, δε φοράω καν make up. Θεωρώ ότι τα πολλά στολίδια χαλάνε την εμφάνιση και δημιουργούν μια ψεύτικη μάσκα που δεν κολακεύει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved