Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται: «Έχω πάνω από 100 δίκες»
Showbiz

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται: «Έχω πάνω από 100 δίκες»

Από το ένα δικαστήριο στο άλλο τρέχει και δεν φτάνει πασίγνωστος καλλιτέχνης ο οποίος εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο.

Δεν είναι άλλος από τον Τζίμη Πανούση ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι έχει πάνω από εκατό δίκες. «Νοσοκομεία και δικαστήρια τα σιχαίνομαι» είπε στο vice ο καλλιτέχνης και συνέχισε: «Αλλά τι να κάνω, αναγκάζομαι και πηγαίνω. Έχω πάνω από εκατό δίκες και συνεχίζω ακόμα με αγωγές από διαφόρους, ποτέ όμως από πολίτες. Ποτέ κανένας πολίτης και κανένας θεατής δεν με έχει μηνύσει γιατί όταν μπαίνεις και αγοράζεις ένα εισιτήριο έχεις κάνει ένα άτυπο συμβόλαιο ότι δέχεσαι αυτό που θα δεις. Αλλιώς δεν σ' αρέσει, σήκωνες και φεύγεις. Δεν έχει νόημα που μαζεύονται παραθρησκευτικές οργανώσεις. Τέλος πάντων, κανένας δεν μου έχει κάνει, μόνο το κράτος και παλιότερα ήταν άγρια τα πράγματα, ήταν περιύβριση αρχής, προσβολή θρησκείας κτλ. παρ' όλα αυτά, με μία αθωωτική απόφαση σε δικαστήριο της Λάρισας που θεωρείται ως δεδικασμένο από τότε αθωώνομαι. Ο μόνος πολίτης που μου έχει κάνει μήνυση είναι ο Νταλάρας και το παγκόσμιο Εβραϊκό συμβούλιο».
Όσο για το αν έχει μετανιώσει και αν θα μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να αλλάξει κάτι απ' όλα όσα έχει κάνει, ο Τζίμης Πανούσης λέει: «Δεν μπορώ να αυτολογοκριθώ. Δεν μπορώ να κάνω πίσω σε αυτό που σκέφτηκα και το κάνω, με οποιοδήποτε κόστος». Ενώ λίγο αργότερα στην ίδια συνέντευξη λέει με χιούμορ: «Πώς χαλάει η Βίσση και η Βανδή λεφτά για ρούχα, εγώ χαλάω για έξοδα δικαστικά, δικηγόρους και τέτοια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved