Φεύγουν για Θεσσαλονίκη Κατρανίδης-Βλαντή
Showbiz

Φεύγουν για Θεσσαλονίκη Κατρανίδης-Βλαντή

Σύντομα θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή, μετά το τέλος των παραστάσεών τους στο θέατρο Πόλη στην Αθήνα.

Οι δύο ηθοποιοί θα ολοκληρώσουν τις παραστάσεις τους στην πρωτεύουσα στις 4 Ιανουαρίου με το έργο «Σκηνές από έναν γάμο» που ανεβαίνει φέτος για δεύτερη χρονιά. Και ύστερα θα έρθει η στιγμή της συμπρωτεύουσας ώστε οι Θεσσαλονικείς να απολαύσουν μία μοναδική παράσταση σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη.
Όσο για την υπόθεση του έργου, ο Γιόχαν και η Μαριάννα, ένα ζευγάρι μορφωμένων αστών, ζουν έναν ήρεμο και καθ' όλα τακτοποιημένο γάμο, μέχρι τη στιγμή που οδηγούνται σε ρήξη όταν εκείνος αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με μια νεότερη γυναίκα. Η αντίδραση της Μαριάννας είναι απρόσμενα ήρεμη. Η σύγκρουσή τους μεταφέρεται αργότερα μέσα στον χρόνο, όταν ο Γιόχαν έχει αρχίσει να ασφυκτιά από τη νέα του σχέση και η γυναίκα έχει παντρευτεί κάποιον άλλον, ο οποίος ωστόσο έχει καταφέρει να την απελευθερώσει. Στη νέα τους συνάντηση, οι ρόλοι μοιάζουν να έχουν αντιστραφεί και οι ισορροπίες να έχουν αλλάξει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved