Λευτέρης Μυτιληναίος: Η επάνοδος και οι συμβουλές!
Showbiz

Λευτέρης Μυτιληναίος: Η επάνοδος και οι συμβουλές!

«Όσο μεγάλος κι αν γίνεις, να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, να παραμείνεις σεμνός και ταπεινός, είναι η συμβουλή που μου έδωσε ο Πάνος Γαβαλάς, πριν από 46 χρόνια, όταν πρωτοξεκινούσα στο τραγούδι»

δηλώνει στο «Καρφί» ο Λευτέρης Μυτιληναίος. Σαράντα έξι χρόνια μετά, ο μοναδικός ερμηνευτής του ελληνικού πενταγράμμου θεωρεί ότι τη συμβουλή του φίλου του την υπηρέτησε στο ακέραιο, παραμένοντας απλός εργάτης της τέχνης. Σήμερα και μετά από δέκα χρόνια συνειδητής αποχής από τα μουσικά δρώμενα, δηλώνει έτοιμος να σπάσει τη σιωπή του και να τραγουδήσει ανά την Ελλάδα.


Μετά από τόσα χρόνια να φανταστώ ότι η αποχή είναι συνειδητή;
«Η λογική μου είναι ότι ένα στραβοπάτημα αρκεί να χαλάσει ό,τι έχεις χτίσει. Δεν θέλω να προδώσω την ιστορία μου. Όταν δεν έχω κάτι να πω, πολύ απλά σιωπώ. Τον τελευταίο καιρό όμως αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να επανέλθω δριμύτερος όχι σε κάποιο μαγαζί, γιατί εκεί τελματώνεις, αλλά σε συναυλίες ανά την Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Θέλω να γνωρίσω καινούριο κόσμο»


Ποια συμβουλή δίνετε στα νέα παιδιά;
«Να συμβουλέψω είναι λίγο δύσκολο, γιατί ως χαρακτήρας έχω αρκετά μειονεκτήματα. Είμαι ισχυρογνώμων, επιπόλαιος, αλλά έχω και τη θετική μου πλευρά ότι είμαι ευαίσθητος και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Πάντως θα τους έλεγα, πριν κάνουν το επαγγελματικό τους βήμα, να πιστεύουν ακράδαντα σε αυτό. Να αγωνιστούν και να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Να έχουν ένα στόχο και να το σημαδέψουν σωστά. Τους μεταφέρω δε τη συμβουλή που μου έδωσε ο Πάνος Γαβαλάς: όσο μεγάλος κι αν γίνεις, να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, να παραμείνεις σεμνός και ταπεινός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved