Πρωταγωνιστής του Εθνικού απλήρωτος δηλώνει:  «Είμαι εξοπλισμένος με πακέτα μακαρόνια, όσπρια και κρέας μια φορά την εβδομάδα»
Showbiz

Πρωταγωνιστής του Εθνικού απλήρωτος δηλώνει: «Είμαι εξοπλισμένος με πακέτα μακαρόνια, όσπρια και κρέας μια φορά την εβδομάδα»

Ο χώρος της υποκριτικής είναι δύσκολος και όσοι βρίσκονται σε αυτόν το γνωρίζουν πολύ καλά.

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» την υποκριτική και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν πληρώνονται στην ώρα τους. Ένας από αυτούς είναι και ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί κυρίως στο θέατρο. «Στο παρελθόν έχω αποδράσει από συνεργασίες όπου υπήρχε μη συμβατότητα στο δημιουργικό κομμάτι, παρόλο που το οικονομικό μέρος ήταν πολύ ικανοποιητικό. Το «κάνουμε θέατρο για την ψυχή ιιας» του Κουν προσκρούει στο «νηστικό αρκούδι δεν χόρευει» και από 'κει και περά όσο αντέχει το κορμί.. Είναι προνόμιο να βρίσκεσαι σε μια κρατική σκηνή στις μέρες μας που το επάγγελμα μας έχει καταποντιστεί, από την άλλη όμως δεν ξέρω πόσο αντέχει κανείς να εργάζεται και να μην πληρώνεται, πράγμα που δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε βασικούς τομείς επιβίωσης. Για την ώρα, αντέχω εξοπλισμένος με πολλά πακέτα μακαρόνια και όσπρια και μία φορά την εβδομάδα κρέας. Αισιοδοξώ μαζί με όλους τους συναδέλφους ότι θα διευθετηθεί το θέμα γιατί πολύ φοβάμαι πως σε αντίθετη περίπτωση η διακοπή της συνεργασίας, υπό μορφή τουλάχιστον απεργιών, θα είναι μαζική και τότε η μία από τις δύο μεγάλες μας θεατρικές σκηνές θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα και κατ' επέκταση το ελληνικό θέατρο. Πιστεύω πως ο Γιάννης Βούρος κάνει ειλικρινείς προσπάθειες για να διευθετήσει τα προβλήματα, αλλά από την άλλη φοβάμαι πως τα πάντα πια είναι στη δικαιοδοσία των... δανειστών μας. Σε γενικές γραμμές, έχω περάσει στο παρελθόν δυσκολίες σε επαγγελματικό κατ προσωπικό επίπεδο, οπότε είμαι σκληραγωγημένος», εξήγησε στο Οκ ο Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην «Προδοσία» στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved