Φράγκου: «Η ομορφιά, η ευμορφία και η γοητεία είναι για όλους τους ανθρώπους μια πόρτα, ένα διαβατήριο»
Showbiz

Φράγκου: «Η ομορφιά, η ευμορφία και η γοητεία είναι για όλους τους ανθρώπους μια πόρτα, ένα διαβατήριο»

H Ευτυχία Φράγκου είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα η οποία άνετα θα μπορούσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ωστόσο επέλεξε την υποκριτική.

«Δεν υποτιμώ ούτε την ομορφιά ούτε τα επαγγέλματα που είναι συνδεδεμένα με το κάλλος. Δεν είναι όλα για όλους όμως. Έτσι απλά. Και πιστεύω ακράδαντα πως η ομορφιά , η ευμορφία και η γοητεία είναι για όλους τους ανθρώπους μια πόρτα, ένα διαβατήριο. Αλλά μόνο ένα ωραίο πρόσωπο ή ένα καλοσχηματισμένο σώμα χωρίς σκέψη, χωρίς υπόσταση, χωρίς κάτι περισσότερο είναι απλώς ένα κουφάρι. Μπορεί να είναι ένα όμορφο κουφάρι αλλά στην τελική είναι ένα κουφάρι!» τόνισε στο περιοδικό You.

-Πώς προέκυψε η τηλεόραση στην ζωή σου;
«Ήμουν μόλις 24 ετών, έκανα ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι ψάχνονται για μια κοπέλα που να μιλάει έστω μια βαλκανική γλώσσα για το «Balkan Express». Επειδή έχω ζήσει στην Τουρκία και γνώριζα ήδη τα βαλκάνια, πήγα... Ο τότε διευθυντής της ΕΤ3 Δημήτρης Φραστανλης με εμπιστεύτηκε με κοίταξε στα μάτια και μου είπε το απλό, «εσένα θα σε ξαναδω» και σε αυτόν οφείλω το πρώτο μου καρέ και όχι μόνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved