Κάτια Δανδουλάκη: «Αρνούμαι να ικανοποιηθώ με το λίγο. Δεν μου αρέσει το μίζερο δόσιμο»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Αρνούμαι να ικανοποιηθώ με το λίγο. Δεν μου αρέσει το μίζερο δόσιμο»

Ο κόσμος σχολιάζει: «Η Δανδουλάκη είναι πιο ωραία από ποτέ. Είναι καταξιωμένη, ώριμη και εκπέμπει σιγουριά». Θα ξανάνοιγε τον κύκλο της προσωπικής της ζωής;

«Απολύτως, αν μου τύχαινε! Δεν είναι εύκολο γιατί ένας άνθρωπος που έχει ζήσει μια πολύ ωραία γεμάτη ζωή, αυτομάτως υποβάλλει τέτοιες καταστάσεις στη διαδικασία της σύγκρισης. Όταν ο Μάριο μου έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ψυχή μου, σκέψου πόσα θα ζητήσω από τον επόμενο! Δεν αποκλείω τίποτα γιατί θα ήμουν ένας άνθρωπος παραιτημένος από τη ζωή και δεν θέλω κάτι τέτοιο να συμβεί, αφού ακόμη η ψυχή μου έχει νεανική διάθεση. Είμαι αχόρταγος άνθρωπος στην αγάπη. Αγαπώ πολλά και θέλω να μου δίνουν πολλά. Αρνούμαι να ικανοποιηθώ με το λίγο. Δεν μου αρέσει το μίζερο δόσιμο, θέλω το πιάτο της αγάπης γεμάτο φαγητό, κι ας φάω λίγο. Το υπόλοιπο θα το κρατήσω στον κουμπαρά της ψυχής μου. Είναι σιγουριά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Οι Περισσότερες γυναίκες της γενιάς σας πάντως, κοιτάνε άλλα πράγματα σήμερα. Σαν την Μπλανς Ντιμπουά στο «Λεωφορείο ο Πόθοδς». Η Μπλανς Νπμπουά, όμως, στο τέλος πήγε στο τρελοκομείο! Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο κύκλος της ζωής μας σχετίζεται με κάποιες ενέργειες οι οποίες πάνε σύμφωνα με τη βιολογική μας ηλικία. Είναι πολύ ωραίο να δείχνεις νέα όταν είσαι μεγάλη όπως εγώ είναι όμως γελοίο να παριστάνεις τη νέα. Οι Μπλανς Ντιπμπουά της καθημερινότητας πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι αν βάλεις μια ευαίσθητη και υψηλού επιπέδου γυναίκα δίπλα στο ζωικό βασίλειο ενός νεαρού άνδρα καθ' όλα υγιούς, που κάνει παρέα με τους φίλους του, γλεντάει και κάνει έρωτα, κάποια στιγμή το ζωικό βασίλειο θα της κατασπαράξει την ψυχή.»

-Στους χωρισμούς τσακωνόσασταν;
«Ποτέ. Ο άλλος πρέπει να με θέλει πολύ, οπότε αν φύγει δεν θα τον κυνηγήσω. Γι'αυτόν τον λόγο, δεν ζηλεύω. Αν θαυμάσει κάποιος σύντροφός μου μια ωραία γυναίκα είναι φυσιολογικό. Αν όμως ερωτευτεί κάποια άλλη, τότε η πόρτα είναι ανοιχτή, θέλω ο άλλος να με θέλει πολύ και επομένως δεν καταδέχομαι να τον κυνηγήσω.»

-Μετανιώνετε που δεν έχετε ένα παιδί σήμερα;
«Δεν μετανιώνω για κάτι που δεν το κυνήγησα φανατικά. Δεν αψήφησα τους παράγοντες όταν υπήρχαν οι προϋποθέσεις. Σήμερα σκέφτομαι ότι για να μην το κυνηγήσω μάλλον δεν θα το ήθελα και τόσο πολύ... Το παιδί είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης και αφοσίωσης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved