Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να γίνομαι πρόβατο»
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να γίνομαι πρόβατο»

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στο θέατρο υποδύεται μια χήρα καπελού που αποφασίζει πια να ζήσει όπως εκείνη επιθυμεί, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συμβάσεις με τις οποίες την έχουν καπελώσει.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις κοινωνικές συμβάσεις και έχω αισθανθεί να καταπιέζομαι από αυτές. Δεν θέλω να γίνομαι πρόβατο. Παρ' όλα αυτά η κοινωνία είναι δομημένη έτσι από το σχολείο - και το λέω επειδή έχω παιδιά που πάνε σχολείο. Βλέπεις ότι τα σχολεία είναι φτιαγμένα γα να ομαδοποιούν τους ανθρώπους. Καμία σχέση με τη μόρφωση και την εκπαίδευση. Τα σχολεία, είναι μόνο για να γίνεσαι μικρός και πρόβατο», λέει η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπουχ στο Πρωτο Θέμα.
Η ελαφριά διάθεση που έχει στη ζωή της δεν συνάδει με τη σκέψη της που ανέκαθεν ήταν πιο βαριά, θα πει με ένα χαμόγελο. «Έχω ένα θέμα: είμαι 40 ετών, αλλά είναι φόρες που νιώθω πολύ μικρή. Είναι βέβαια φόρες που νιώθω 100 χρονών, αλλά ευτυχώς είναι λίγες. Νομίζω ότι μέσα μου έχω μία πιο ελαφριά διάθεση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω ελαφριά σκέψη. Γιατί η σκέψη μου είναι πιο βαριά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved