Σαμάνθα Μόρισον: Το πρωί είναι στο Mega Με Μια και το βράδυ στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη
Showbiz

Σαμάνθα Μόρισον: Το πρωί είναι στο Mega Με Μια και το βράδυ στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη

Η Σαμάνθα Μόρισον είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Το πρωί είναι στο Mega Με Μια και το βράδυ στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη.


Πώς κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με το μόντελινγκ; «Πήρα 30 κιλά, αλλά μέσα σε ένα τρίμηνο τα έχασα. Τους πρώτους μήνες δεν φαινόταν και μετά μεσολάβησε το καλοκαίρι. Μόνα τους έφυγαν. Στον Καναδά θεωρείται φυσιολογικό να κάνεις οικογένεια σε μικρή ηλικία. Δεν τους φαίνεται παράλογο να έχεις ένα παιδί στα 23 σου. Βέβαια επειδή είμαι μόνη στην Ελλάδα αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Πώς βρέθηκε να τραγουδά στο «Κέντρο Αθηνών; «Γνώριζα τον Νίκο Βέρτη από κοινή παρέα και κάποια στιγμή, όταν κάναμε καραόκε στην εκπομπή του Κωστόπουλου, με άκουσε και μου είπε: "Δεν μου είχες πει ότι τραγουδάς". Ούτε κι εγώ ήξερα ότι μπορώ να τραγουδήσω βασικά. Ποτέ πριν δεν είχα εμφανιστεί σε κοινό. Όταν ετοίμαζε το μαγαζί ο Νίκος Βέρτης μου έκανε μια κουβέντα και το αποφάσισα. Κάθε Σαββατοκύριακο βγαίνω και ανοίγω το πρόγραμμα στην αρχή, unplugged με άλλους τραγουδιστές και μετά κάνω το σόλο μου. Ξένο ρεπερτόριο έχω. Νόμιζα ότι δεν θα μπορέσω να βγω στη σκηνή, ότι θα με κυρίευε το άγχος. Δεν συνέβη τίποτα όμως. Και τώρα χαίρομαι που θα περάσω τις γιορτές στην πίστα».
Πώς της φαίνεται η ελληνική πραγματικότητα; «Δύσκολη. Καμία σχέση με την κατάσταση στον Καναδά. Αλλά προτιμώ τη δική σας καθημερινότητα. Δεν μου λείπει κάτι από τη ζωή μου στον Καναδά. Ανέκαθεν ήμουν υπερκινητικό παιδί και η μαμά μου με είχε σπρώξει από μικρή στον αθλητισμό. Έκανα μπέιζμπολ, χόκεϊ επί πάγου, στίβο, χάντμπολ. Δεν είχα φίλες, ήμουν ένα με τα αγόρια μέχρι τα δεκατέσσερα μου. Μετά κατάλαβα ότι τα αγόρια της αντίπαλης ομάδας όταν σπρωχνόμασταν στο χόκεϊ δεν κυνηγούσαν την μπάλα, αλλά ζητούσαν το τηλέφωνο μου. Το μόνο που κράτησα από τις συνήθειες στον Καναδά είναι ότι είμαι σπιτόγατος. Δεν βγαίνω, δεν μου αρέσουν καθόλου τα κλαμπ. Προτιμώ να μαζευόμαστε σπίτι για φαγητό και καμιά ταινία»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved