Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν είχα την παραµικρή διάθεση να πάρω καν µέρος στο θέμα Διαβάτη-Ρουβά»
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν είχα την παραµικρή διάθεση να πάρω καν µέρος στο θέμα Διαβάτη-Ρουβά»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν χρειάζεται συστάσεις και είναι από τους πρώτους που πήραν θέση στην πρόσφατη κόντρα της Χρυσούλας Διαβάτη με τον Σάκη Ρουβά.

Ο ίδιος, μιλώντας για τον φίλο του Σάκη αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εμπλακεί σε όλο αυτό, λέει στη real:
«Σε βεβαιώ, δεν είχα την παραµικρή διάθεση να πάρω καν µέρος σε όλο αυτό, µα ένιωσα την ανάγκη να το κάνω µε την τόσο άγρια επίθεση της ∆ιαβάτη στον Σάκη. Και επειδή ξέφυγε η κατάσταση, το µόνο που έχω να προσθέσω είναι το «εδώ ο κόσµος χάνεται και εµείς χτενιζόµαστε». Τα λύσαµε όλα τα προβλήµατά µας, δεν έχουµε άλλα σοβαρά θέµατα να ασχοληθούµε και µας «καίει» µια τραβηγµένη από τα µαλλιά, άκοµψη επίθεση; Μήπως να σοβαρευτούµε επιτέλους«;

Ο Σάκης το πήρε κατάκαρδα όλο αυτό το «σκηνικό» γιατί είπαν πως είχε µετατεθεί η πρεµιέρα της παράστασης, επειδή ήταν χάλια.

«Καθόλου χάλια δεν ήταν µε αυτό το αληθινά τραγελαφικό «σκηνικό». Το άφησε πίσω του και συνέχισε να δουλεύει σκληρά, όπως πάντα».

Εσένα πόσο σε ενοχλούν τα «πυρά» που δέχεσαι κατά καιρούς; Σε πτοούν; Σε «ρίχνουν»;

«Όταν έρχονται από ανθρώπους που εκτιµώ µε βάζουν σε σκέψεις, αλλιώς, πίστεψέ µε, αδιαφορώ. ∆εν έχει νόηµα να δίνεις σηµασία σε τέτοια, γιατί χάνεις πολύτιµο χρόνο που δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς. Συνήθως δεν απαντώ και τα αφήνω να περάσουν. Αυτή τη φορά όµως ενοχλήθηκα, για αυτό και αντέδρασα µε την ανάρτησή µου στο Facebook, που σχολιάστηκε και συζητήθηκε πολύ. Εφερε και νέες αντιδράσεις από ό,τι έµαθα, αλλά, πίστεψέ µε, έχω πάρα πολλή δουλειά για να δίνω εκ νέου απαντήσεις - άσε που δεν βγάζει πουθενά όλο αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved