Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους!
Showbiz

Ηλιάδη-Γκέντσογλου: Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους!

Κουφέτα θα φάμε σε λίγο καιρό από την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως είχε «δεσµευτεί» τον περασµένο Ιούλιο κατά την έξοδό του µαζί µε τον νεογέννητο γιο του και την τραγουδίστρια από το µαιευτήριο ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο γάµος θα γίνει ακριβώς έναν χρόνο µετά, δηλαδή τον ερχόµενο Ιούλιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι µαζί µε το µυστήριο του γάµου θα γίνει και η βάπτιση του µικρού, ο οποίος θα ονοµαστεί Βασίλης.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, δεν έχει αποκαλύψει καµία λεπτοµέρεια για το διπλό µυστήριο που ετοιµάζει, ενώ όταν η όµορφη τραγουδίστρια ρωτήθηκε προ ηµερών από δηµοσιογράφους πότε θα παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή της οµάδας του Εργοτέλη, αρκέστηκε να επιβεβαιώσει τις «δεσµεύσεις» του αγαπηµένου της και τίποτα παραπάνω. Ακόµα και όταν οι φίλοι τους από ενδιαφέρον ρωτούν για τα σχέδιά τους, εκείνοι αποφεύγουν να αναφέρουν το οτιδήποτε, έχοντας αποφασίσει να κρατήσουν αυτές τις οικογενειακές στιγµές τους µόνο για τους ίδιους και τον στενό κύκλο τους.

Ο γάµος και η βάπτιση του καρπού του έρωτά τους, του γιου τους, θα είναι ουσιαστικά το πιο όµορφο φινάλε σε ένα ροµαντικό παραµύθι που ξεκίνησε την άνοιξη του 2013. Ο ποδοσφαιριστής ήταν θαυµαστής της τραγουδίστριας και την πολιόρκησε αρκετά, µέχρι τελικά να καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον της. Οταν αυτό έγινε, η Αγγελική βρήκε στον Σάββα τον σύντροφο που πάντα ονειρευόταν.
Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους είδαν τα φώτα της δηµοσιότητας τον Ιούνιο του 2013, όταν το ζευγάρι έκανε την πρώτη ερωτική απόδρασή του στη Μύκονο. Τα τρυφερά ενσταντανέ τους ήταν η απόδειξη ότι οι δυο τους ζούσαν έναν µεγάλο έρωτα, ο οποίος τελικά ολοκληρώθηκε µε τον ερχοµό ενός υγιέστατου αγοριού. Ο ποδοσφαιριστής, αν και νεαρός στην ηλικία, είχε κατά το παρελθόν δηλώσει πολλές φορές πως θυµάται πάντα τον εαυτό του να θέλει να γίνει πατέρας. Τώρα που το όνειρό του έγινε πραγµατικότητα, αισθάνεται πολύ ευτυχισµένος. Πρόσφατα, µάλιστα, το δηµοσιοποίησε µε µία τρυφερή φωτογραφία µε τον γιο του, κάτω από την οποία έγραψε «η πιο αληθινή, η πιο όµορφη αγκαλιά». Το ίδιο ευτυχισµένη όµως είναι και η Αγγ. Ηλιάδη, η οποία µπορεί να έχει έναν ακόµα γιο, τον Μπαµπίνο, από τη σχέση της µε τονΜπάµπη Λαζαρίδη, όµως ήθελε να ζήσει και πάλι το θαύµα της µητρότητας.

Από τότε που έχει έρθει ο γιος τους στον κόσµο άλλαξε ολοκληρωτικά η ζωή και των δύο. Μπορεί ο Σ. Γκέντσογλου λόγω των αθλητικών υποχρεώσεών του µε την κρητική οµάδα να είναι αναγκασµένος να ζει µακριά από τη σύντροφο και τον γιο του, όµως µε την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει για να βρεθεί κοντά τους. Αλλά και η Αγγ. Ηλιάδη φροντίζει, όταν µπορεί, να βρίσκεται στην Κρήτη, όπως έκανε πρόσφατα, παίρνοντας µαζί και τον γιο τους, µε τον οποίο βρέθηκαν στο γήπεδο. Η Αγγελική ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, σηµειώνοντας: «Παρακολουθήσαµε τον πρώτο µας αγώνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved