Νέο «χτύπημα» για την Madonna
Showbiz

Νέο «χτύπημα» για την Madonna

Νέο χτύπημα για την Madonna.

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο δεκαπέντε ακόμα νέα τραγούδια της πριν καν κυκλοφορήσουν και επίσημα. Ανάμεσα τους και μια συνεργασία με τον Pharrell Williams, το τραγούδι «Back That Up (Do It)».
Σύμφωνα με το Billboard, τα τραγούδια διέρρευσαν λίγες μέρες μετά την πρώτη διαρροή δεκατριών demo. Σε δηλώσεις της πριν λίγες μέρες η Madonna είχε χαρακτηρίσει την διαρροή «ένα είδος τρομοκρατίας» και «καλλιτεχνικό βιασμό».
Η αντίδρασή της σε όλο αυτό ήταν να βγάλει από μόνη της έξι ολοκληρωμένα κομμάτια λέγοντας: «Ήθελα να κυκλοφορήσω το πρώτο μου single του Αγίου Βαλεντίνου και το άλμπουμ μου την άνοιξη. Θα προτιμούσα ο κόσμος να άκουγε τα ολοκληρωμένα κομμάτια μου αντί για αυτά τα demos που κυκλοφορούν. Αυτά τα έξι κομμάτια είναι ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο.»
«Προφανώς υπάρχει ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων πίσω από αυτή την ενέργεια που ήθελαν να με τρομοκρατήσουν. Δεν θέλω να ακουστεί τραγικό αλλά έτσι ένιωσα. Είναι το ίδιο με την κλοπή ενός πίνακα από το σπίτι σου. Είναι παραβατικό και καταστροφικό αυτό που έκαναν» είπε στον Guardian.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved