Αγαπημένοι άνθρωποι, που «έφυγαν» το 2014
Showbiz

Αγαπημένοι άνθρωποι, που «έφυγαν» το 2014

Το 2014 ήταν μία χρονιά η οποία μας στέρησε πολλές προσωπικότητες. Απώλειες που μας στεναχώρησαν, μας συγκίνησαν και σε κάποιες περιπτώσεις μας σόκαραν...

Αγαπημένοι ηθοποιοί, άνθρωποι του θεάτρου, του πενταγράμμου, της δημοσιογραφίας «έφυγαν» από κοντά μας το 2014.

Ένα μεγάλο πλήγμα για την δημοσιογραφία ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, που "έφυγε" από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 77 ετών.

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στο καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Μπάμπη Αλατζά, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης χτυπημένος από τον καρκίνο.

Η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο της τέλη Οκτωβρίου το 2014.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, που δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει πως πέθανε η κόρη της έτσι ξαφνικά. Η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν εμφανώς, σοκαρισμένα.

Δύο ολόκληρα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο ο Τόνυ Άντονι ο οποίος και τελικά τον νίκησε. Ο κωμικός ηθοποιός πέθανε στα μέσα σχεδόν του Δεκέμβρη.

Το 2014 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, ο μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Σίμος.

Ήταν ένας δημιουργός χαμηλών τόνων που αγαπούσε βαθιά το ελληνικό τραγούδι και τους εκπροσώπους του.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, ο ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος.

Στα 56 του χρόνια έχασε την μάχη για την ζωή ο Δημήτρης Γιαννόπουλος. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια όταν του προτάθηκε ρόλος για σειρά από μεγάλο κανάλι και το σήκωσε η γυναίκα του και έτσι απλά είπε στους ιθύνοντες της ταινίας ότι ο σύζυγος της δεν ζει.

Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Ιωακειμίδης. Άφησε την τελευταία του πνοή το Σεπτέμβρη σε ηλικία 75 χρονών.

Την τελευταία του πνοή άφησε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πασίγνωστος χορευτής και χορογράφος Αλέξης Γεωργίου σε ηλικία 62 χρόνων.

Η Ασημένια Μυρωδιά έβαλε τέλος στην ζωή της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του EXTRA 3 βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιό της από την γυναίκα που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της.

O Αντώνης Βαρδής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών στις 2 Σεπτεμβρίου. Η ελληνική μουσική σκηνή έγινε πιο φτωχή, αφού ήταν ένας από τους σπουδαιότερους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας. Ο Αντώνης Βαρδής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και σχεδόν πριν έναν χρόνο βρέθηκε στην Γερμανία για χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνέχισε να δίνει την δική του μάχη, κρατώντας χαμηλούς τόνους και έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η δημοσιογράφος, Μαριάννα Καραθανάση, που δούλευε στο ελεύθερο ρεπορτάζ στο Alter «έφυγε» από τη ζωή στα 32 της χρόνια.
Έδωσε την δική της μάχη, μιας και χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο, όμως δεν τα κατάφερε και δυστυχώς κατέληξε τον Αύγουστο του 2014.

Άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο 2014, σε ηλικία 74 ετών η Σάσα Καστούρα.
Η Σάσα Καστούρα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1940 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1962. Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ελληνικές ταινίες ενώ έγινε γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της στο δημοφιλές σήριαλ της κρατικής τηλεόρασης "Η γειτονιά μας".

Πέθανε σε ηλικία 81 χρονών η ηθοποιός, Δήμητρα Σερεμέτη.Στην τελευταία της συνέντευξη το 2011 είχε μιλήσει για το πρόβλημα που είχε με τη όρασή της: "Αντιμετωπίζω ένα τραγικό πρόβλημα υγείας. Εχω ωχρά κηλίδα και στα δύο μου μάτια. Δεν με πειράζει. Εχει κι άλλες εκφάνσεις η ζωή, έστω κι αν δεν είναι πολύ ευχάριστες» είχε δηλώσει η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Κάποτε έμπαινα στο λεωφορείο. Σήμερα, αν δεν είμαι α λα μπρατσέτα, δεν μπορώ. Ετσι είναι η ζωή, δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει από τη μια στιγμή στην άλλη".

Ο Σωτήρης Βάγιας «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή.
Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από ένα ζευγάρι. Ο Σωτήρης Βάγιας πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Νάκου στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του Antenna «Καλημέρα Ζωή» ενώ τον είχαμε δει και στις σειρές: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν», «Έλλη και Άννα» και «Φρούτα Εποχής»
.

Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Γούσιας. Ο θάνατος του Μπάμπη Γούσια, που έδωσε μια άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, παλεύοντας το από την Πρωτοχρονιά του 2014 μέχρι και τα τέλη Απριλίου, συγκλόνισε άπαντες που γνώριζαν το μεγαλείο

Μια εργαζόμενη στο εμπορικό τμήμα του Μεγάλου καναλιού είχε ατύχημα με την οικογένειά της στην εθνική οδό Τρίπολης-Πύργου. Η Νατάσα Μιχαηλίδου με τον σύζυγο και τα παιδιά της ταξίδευαν για το Πάσχα αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους καθώς το ατύχημα ήταν θανατηφόρο.

Πέθανε ενώ ταξίδευε με το κτελ για τα Τρίκαλα, όπου τον περίμενε η αδερφή του.
Ο ηθοποιός ένωσε έντονη αδιαθεσία και στην στάση για καφέ του 90 χιλιομέτρου θα πήγαινε στην τουαλέτα, απ' όπου δεν ξαναβγήκε. Ο Λάκης Ξάνθης έπαθε δυο βαριά εγκεφαλικά και κατέληξε.
Ο Λάκης Ξάνθης μεσουράνησε στη χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας και έγινε ιδιαιτέρως γνωστός από πολλές παιδικές παραστάσεις, που συμμετείχε, με την τελευταία του επιτυχία «Η χιονάτη και οι 7 νάνοι».

Ο σεφ Βασίλης Παπαζαχαρίου έχασε τη ζωή του στα 36 του χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο.

Η Αλίκη Τσιβιλίκα, η οποία ήταν παντρεμένη επί 45 χρόνια με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, δυο σχεδόν χρόνια μετά το θάνατό του «έφυγε» κι εκείνη από τη ζωή.

Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς, ο Σάκης Μπουλάς "έφυγε" από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2014.
Άφησε τη τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρονών στο νοσοκομείο. Έδωσε γενναία τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.Στο πλευρό του μέχρι τελευταία στιγμή είχε τον αδερφό του, Νίκο και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα. Ο Σάκης γνώριζε για το πρόβλημα της υγείας του και το πάλεψε σαν γενναίο παλικάρι!

Αυτή τη χρονιά έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιάννη Πρετεντέρη, Άννα Πρετεντέρη.

Η Άννα Βέννη - Πρετεντέρη είχε ταυτίσει την επαγγελματική της πορεία με την ιδιωτική τηλεόραση. Να αναφέρουμε ότι ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΑΝΤ1, στο ξεκίνημα του σταθμού τη δεκαετία του 90. Ήταν η εμπνεύστρια του ιστορικού «Πρωινού Καφέ» που πρωτοπαρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά.

Η σπουδαία τραγουδίστρια, Τζένη Βάνου, πέθανε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου "χτυπημένη" από τον καρκίνο.Η τραγουδίστρια νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα της ζωής της στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ. Η Τζένη Βάνου το καλοκαίρι του 2013 είχε διαγνωστεί με όγκο στις φωνητικές χορδές και υπεβλήθη σε επέμβαση τον Ιούλιο σε ιδιωτικό νοσοκομείο...Το τελευταίο διάστημα δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί και όπως αποκάλυψε και ο γιος της υπέφερε από αφόρητους πόνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved