Οι έρωτες που «γεννήθηκαν» το 2014
Showbiz

Οι έρωτες που «γεννήθηκαν» το 2014

Ο φτερωτός Θεός πέτυχε αρκετούς με το βέλος του το 2014.

Η χρονιά που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά είχε πολύ ... έρωτα! Ας θυμηθούμε τους επώνυμους που μέσα στο 2014 βρήκαν το άλλο τους μισό.


Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2014. Αυτή η χρονιά σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη αφού μέσα σε αυτό το έτος «γεννήθηκε» ο έρωτάς τους, συγκατοίκησαν και περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.


Η Διονυσία Κουκίου δυο εβδομάδες μετά τον χωρισμό της με τον Τάσο Μπερδέση έκανε κοινή εμφάνιση με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αυτό ήταν κάτι που φούντωσε τις φήμες για σχέση. Βέβαια, κανείς από τους δυο δεν μίλησε επίσημα για τα όσα γράφτηκαν.


Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριας του Μαριάννας Σάντη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς που παίζεται στην Κύπρο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν ζευγάρι.


Η Δήμητρα Μηλιώνη και ο Δημήτρης Μηλιώνης μπορεί να γνωρίστηκαν το καλοκαίρι , αλλά ο έρωτάς τους συνεχίστηκε και τον χειμώνα. Τα πρώτα καυτά φιλιά τα αντάλλαξαν το καλοκαίρι στην Μύκονο, ενώ με την επιστροφή τους στην Αθήνα συνέχισαν να μας χαρίζουν τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια.


Λίγο πριν φύγει το 2014, η Χρυσάνθη Ντάφλα ερωτεύτηκε τον επιχειρηματία Τάκη Φορνέζη. Από την αρχή της γνωριμίας τους είχαν χημεία και στην συνέχεια έγιναν ζευγάρι. Όσοι τους ζουν από κοντά υποστηρίζουν ότι είναι μια σχέση έντονη και με πάθος.


Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα είναι ένα ζευγάρι για το οποίο αργήσαμε να μάθουμε, αφού απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι στην παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς έγιναν ζευγάρι.


Η Εριέττα Κούρκουλου μέσα στο 2014 έκανε δυο σχέσεις. Η πρώτη με τον Νίκο Παντίδο δεν κράτησε αρκετά, αλλά η δεύτερη με τον πολίστα Μάριο Καπότση καλά κρατεί.


Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν όταν ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε όταν τους «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός σε έξοδό τους.


Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Φάνης Κιρκινέζος γνωρίστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο θεατρικός παραγωγός την είχε δει στην εκπομπή της και της έστειλε λουλούδια. Στην συνέχεια συναντήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Ματσούκα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μόνο έγιναν ζευγάρι , αλλά συγκατοίκησαν. Οι δυο τους μένουν στο σπίτι του τραγουδιστή, ενώ η καθημερινότητά τους περιλαμβάνει γυμναστική και βόλτες.

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Απόστολος Ρομπόπουλος γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας. Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει διαψεύσει της φήμες, η κάμερα και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν ξέγνοιαστους και ανέμελους ν' απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Μύκονο.


Το «Just the two of us» τους έφερε κοντά. Βασικά πολύ κοντά. Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού και τον Γιάννη Αποστολάκη, οι οποίοι είναι μαζί από το καλοκαίρι. Το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του.


Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πήγε στο «DWTS» και ερωτεύτηκε. Ο ηθοποιός και η παρτενέρ του Αναστασία Δρακά περνούσαν αρκετές ώρες μαζί για τις πρόβες τους με αποτέλεσμα να γίνουν σύντομα ζευγάρι.

Αλέξης Γεωργούλης- Τόνια Σωτηροπούλου ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει. Ο λόγος; Κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» πολλές φορές μαζί.

Η Πατρίτσια Μίλικ- Περιστέρι είναι ερωτευμένη με τον Τζορτζ Παπακώστα και δεν το κρύβει. Το ζευγάρι είναι λίγο καιρό μαζί, αλλά απολαμβάνει κάθε στιγμή του έρωτά του.


Και λίγο πριν φύγει το 2014 δυο νέοι ερωτεύτηκαν. Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο και την Βασιλική Τρουφάκου. Οι δυο τους βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο και τα φιλιά είχαν την τιμητική τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved