Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Η οικογένειά μου είναι ευκατάστατη, αλλά δεν έζησα ως “πλουσία”»
Showbiz

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Η οικογένειά μου είναι ευκατάστατη, αλλά δεν έζησα ως “πλουσία”»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς είναι ως μαμά αλλά και για τις υπερβολές που έκανε στην ζωή της.

Πόσο διαφορετική μαμά είσαι με τα παιδιά σου;

«Ακολουθώ μαζί τους αυτό που μου είχε μάθει ο πατέρας μου: "Δεν μπορεί κανείς να σου κλέψει αυτό που έχεις στο κεφάλι σου!". Όλα τα άλλα, σπίτια, αυτοκίνητα, υλικά αγαθά, μπορεί να τα στερηθείς, τη γνώση όμως ποτέ. Αυτό θέλω να μεταδώσω και στα παιδιά μου. Επίσης, την αγάπη χωρίς όρια και να μην ακολουθούν το κοπάδι».

Τα λες εκ του ασφαλούς, αφού η οικογένειά σου είναι ευκατάστατη.
«Η οικογένειά μου είναι ευκατάστατη, αλλά δεν έζησα ως "πλουσία", ιδιαίτερα στα φοιτητικά μου χρόνια. Είχα συγκεκριμένο budget και όταν μου τελείωναν τα χρήματα δεν μου έδιναν επιπλέον, ζούσα με 5 δολάρια την ημέρα στη Νέα Υόρκη. Έκανα όμως δύο και τρεις δουλειές προκειμένου να απολαμβάνω τη ζωή που θέλω».

Θεωρείς ότι έχεις κάνει υπερβολικά πράγματα στη ζωή σου; Όπως το να πας στον γάμο σου στη Μύκονο με ελικόπτερο;
«Δεν ξέρω τι σημαίνει υπερβολή, δεν τον δέχομαι αυτό τον όρο. Αυτό που έκανα στον γάμο μου ήταν ένα θεατρικό έργο, εγώ έτσι το βλέπω. Θεώρησα ότι σε εκείνη την εποχή, πριν από την κρίση, θα μπορούσα να κάνω κάτι αυθόρμητο. Η τάση των media όμως εκείνη την περίοδο ήταν να κατασπαράζουν ανθρώπους».
Πηγή: Πρώτο θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved