Ποιος χωρισμός; Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ (φωτό)
Showbiz

Ποιος χωρισμός; Η Ζέτα και ο Μιχάλης είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ (φωτό)

Τους τελευταίους µήνες οι φήµες για έντονα «σύννεφα» στη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάνννη και της Ζέτας Μακρυπούλια έδιναν κι έπαιρναν, µε τα σενάρια να τους θέλουν να µην είναι πια ζευγάρι.

Το ζευγάρι είχε να εµφανιστεί δηµόσια πολλούς µήνες, πυροδοτώντας έτσι τις φηµολογίες περί χωρισµού. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός όμως με τον τραγουδιστή, αποφάσισαν να κλείσουν μία και καλή τα στόματα όλων, κάνοντας κοινή δημόσια εμφάνιση κατά την οποία έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι ανήµερα των Χριστουγέννων, νωρίς το απόγευµα, έφτασε στο αεροδρόµιο «Μακεδονία» και ο φακός το απαθανάτισε την ώρα της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη γεγονός που αποδεικνύει από μόνο του πως οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Αφορµή για την επίσκεψή τους στη εκεί ήταν οι εµφανίσεις του Μιχάλη στο θέατρο «Βεργίνα» του Regency Casino Thessaloniki. Η Ζέτα, λόγω γιορτών και δεδοµένου ότι οι υποχρεώσεις της το επέτρεπαν, θέλησε, σύμφωνα με τη real να περάσει τις ηµέρες αυτές µε τον αγαπηµένο της και να είναι δίπλα του στις παραστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την έξοδό τους από το αεροδρόµιο «Μακεδονία» ήταν αρκετά διαχυτικοί. Ντυµένοι casual και µε πολύ χαλαρή διάθεση, χαµογελούσαν συνέχεια κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, αδιαφορώντας για τους περαστικούς που τους κοίταζαν µε ενδιαφέρον και θαυµασµό. Αµέσως κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο Hyatt όπου διέµεναν. Έφαγαν ένα ελαφρύ γεύµα στο δωµάτιο και ο τραγουδιστής γύρω στις 9 το βράδυ κατευθύνθηκε στο θέατρο «Βεργίνα».
Λίγη ώρα αργότερα, η αγαπηµένη του Ζέτα εµφανίστηκε κοµψή, όπως πάντα, για να απολαύσει τον αγαπηµένο της επί σκηνής. Όλο το βράδυ ο Μιχάλης δεν σταµάτησε να κοιτάζει τη Ζέτα, να της χαµογελάει και να της αφιερώνει πολλά από τα υπέροχα τραγούδια του. Την επόµενη ηµέρα το ζευγάρι προτίµησε να παραµείνει στο δωµάτιό του, απολαµβάνοντας στιγµές χαλάρωσης. Κάποια στιγµή, αργά το απόγευµα, η Ζέτα αποφάσισε να τηρήσει το καθιερωµένο της πρόγραµµα εκγύµνασης και πέρασε αρκετή ώρα στο γυµναστήριο του ξενοδοχείου.
Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την περασµένη Κυριακή µε γεµάτες µπαταρίες, για να υποδεχθούν το 2015 στην Αθήνα µε καλούς φίλους και ανθρώπους από το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved