Σαμπρίνα: Σπάει τη σιωπή της για τη φημολογούμενη «επανασύνδεση» με τον Λιαδέλη
Showbiz

Σαμπρίνα: Σπάει τη σιωπή της για τη φημολογούμενη «επανασύνδεση» με τον Λιαδέλη

Τελικά είναι ξανά μαζί ή όχι η Σαμπρίνα με τον Παναγιώτη Λιαδέλη;Τις τελευταίες ηµέρες, πολλά δηµοσιεύµατα θέλουν το πρώην ζευγάρι να είναι ξανά µαζί.

Η έκπληξη που προκάλεσε η είδηση ήταν µεγάλη. Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στη Real ξεκαθαρίζουν τη µεταξύ τους σχέση και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερµηνείας. «Αποφασίσαµε ότι πρέπει να έχουµε µια καλή σχέση. Έχουµε µαζί ένα παιδί και είναι σηµαντικό να µπορούµε να είµαστε καλά µαζί. Το οφείλουµε στο παιδί µας. Το αγαπάµε πολύ και θέλουµε το καλύτερο γι' αυτό. Ζευγάρι δεν είµαστε...», λέει κατηγορηµατικά η Σαµπρίνα, επισηµαίνοντας πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επανασύνδεσης.
Οι δυο τους είναι αποφασισµένοι να κάνουν το καλύτερο για τον 10χρονο γιο τους, Βαγγέλη. Μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν τους τρεις τους να περνάνε τις ηµέρες της Πρωτοχρονιάς µαζί, σε ορεινό θέρετρο.
Παρά τα µεταξύ τους προβλήµατα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Σαµπρίνα επιθυµούν το καλύτερο δυνατό για τον µονάκριβο γιο τους. Τώρα, όµως, φαίνεται πως ήρθε το πλήρωµα του χρόνου και κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες τους.
Η φηµολογία για την επανασύνδεσή τους άρχισε µετά τις συχνές επισκέψεις που κάνει ο παλαίµαχος µπασκετµπολίστας στο σπίτι της Σαµπρίνας. Ο Παναγιώτης τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελµατικά στον Βόλο. Είναι ιδιοκτήτης καφέ-µπαρ και ζει µόνιµα εκεί. Κάθε φορά που έρχεται στην Αθήνα είναι φυσιολογικό να θέλει να µοιραστεί χρόνο µε τον γιο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved