Γιάννης Ζουγανέλης: «Ποτέ η δημοσιότητα δεν μου έλεγε κάτι»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ποτέ η δημοσιότητα δεν μου έλεγε κάτι»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς ήταν ως παιδί αλλά και για την αναγνωρισιμότητα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του.

Πάντα ήσασταν τόσο ταπεινός;
«Ναι, πάντα. Από παιδί. Αυτό το πήρα και από τους γονείς μου, αλλά και από τη ζωή γενικότερα. Αυτή είναι η στάση μου. Ζώντας την καθημερινότητα στην αλήθεια της, μόνο ταπεινός μπορεί να είσαι. Αν γίνεις υπερόπτης αποφεύγεις την πραγματικότητα και στρουθοκαμηλίζεις. Κι η καθημερινότητα έχει πολλή χαρά, αλλά και πολύ πόνο. Δεν είμαι, όμως, άνθρωπος που θα μπορούσε να ζήσει μόνος του. Επίσης, δεν είμαι φυγόπονος. Και έχω πονέσει για τον τρόπο που αντιμετωπιζόμαστε εμείς οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είμαστε αυτό που προβάλλουν! Είμαστε λαός με πολύ φως και με λάθος επιλογές του παρελθόντος. Αλλά, για να επανέλθουμε, μόνο ταπεινός μπορώ να είμαι, τίποτε άλλο».

Η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε τροχοπέδη σε αυτή σας την στάση; Ποτέ δεν είπατε «μα, εγώ είμαι ο Ζουγανέλης!»;
«Α πα πα. Ποτέ, ποτέ! Ίσα ίσα ποτέ η δημοσιότητα δεν μου έλεγε κάτι. Μου έλεγε όμως η δημοφιλία. Είναι μεγάλη χαρά να σ' αγαπάει ο κόσμος. Αν απαντήσεις σε όσους σε τίμησαν με την αγάπη τους με σνομπισμό, τότε πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιο άτομο».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved