Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν είσαι μοναχοπαίδι, είσαι σε ένα γυάλινο κόσμο»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν είσαι μοναχοπαίδι, είσαι σε ένα γυάλινο κόσμο»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει. Έχει χάσει πράγματα στη ζωή του;

«Το έχω χάσει μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχω κερδίσει κιόλας. Πρακτικά, επειδή προσέχω πολύ πού εναποθέτω ελπίδες και προσδοκίες, δεν έχω χάσει σημαντικά πράγματα. Από την άλλη, δεν έχω κερδίσει τα λεφτά που θα μπορούσα. Γενικά έχω χάσει την ικανότητα να διεκδικώ, να διαπραγματεύομαι. Έχω χάσει την ικανότητα να κοιτάζω τον εαυτό μου και αυτό δεν είναι σωστό. Αργά ή γρήγορα θα βγει μπροστά μου. Εκεί διαταράχθηκε η ισορροπία. Κοίταζα πάντα τους άλλους, τις συμφωνίες μου, τις κοπέλες μου και όχι εμένα. Αυτό νομίζω ότι δεν διορθώνεται» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Ήταν από την ανάγκη σου να μη μείνεις μόνος, να σ" αγαπούν;
«Λειτουργούσα πάντα με την αντίληψη «εγώ δίνω, άρα είμαι εντάξει». Αλλά αυτό βάζει τον εγωισμό πολύ πίσω.»

- Δεν είσαι εγωιστής;
«Είμαι μοναχοπαίδι, οπότε μικρός ήμουν εκ φύσεως και εξ ορισμού εγωιστής, γιατί πίστευα ότι δεν είχα ανάγκη κανέναν. Όταν είσαι μοναχοπαίδι, είσαι σε ένα γυάλινο κόσμο.»

- Πότε άλλαξες;
«Στο λύκειο έβαζα πάντα υποψηφιότητα για το πενταμελές και πάντα εκλεγόμουν κάτι, έστω και μέλος. Μια χρονιά ισοψήφησα με ένα συμμαθητή μου για την τελευταία θέση και η καθηγήτρια είπε στην υπόλοιπη τάξη να ψηφίσουν ανάμεσα στους δυο μας με ανάταση χειρός. Όλοι ψήφισαν τον άλλο. Με πείραξε. Σκέφτηκα «δεν με συμπαθεί κανείς». Τότε ήταν που πήγα και στο κατηχητικό. Με βοήθησε επίσης ότι φίλοι μου άρχισαν να μου δίνουν ευκαιρίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved