Σπύρος Σούλης: «Ο καθένας ορίζει τη ζωή του όπως θέλει»
Showbiz

Σπύρος Σούλης: «Ο καθένας ορίζει τη ζωή του όπως θέλει»

Ο Σπύρος Σούλης τελευταία δήλωσε ότι βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη δημιουργία οικογένειας...

«Δεν είμαι έτοιμος για αυτό. Είχα φτάσει κοντά, αλλά αποφάσισα ότι δεν είναι ακόμη η ώρα για κάτι τέτοιο. Όταν θα είμαι έτοιμος και το νιώσω, θα το κάνω, δεν φοβάμαι τίποτα και θα το μάθετε όλοι σας. Όταν, εάν κι εφόσον. Αλλά να κάνω κάτι για να το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο καθένας ορίζει τη ζωή του όπως θέλει. Άλλοι βάζουν πρόγραμμα, άλλοι το πηγαίνουν ηλικιακά, για μένα δεν υπάρχει αυτό. Εγώ θέλω να είμαι καλά κι αυτήν τη στιγμή είμαι πολύ καλά σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Κάνω το σταυρό μου, ευχαριστώ το σύμπαν... Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως για όλους μας. Δουλεύω σκληρά για να μπορώ να καλύπτω και τις δικές μου ανάγκες και των συνεργατών μου και τις υποχρεώσεις μου» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Μήπως έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα;
«Άνοιξα πολλά μέτωπα γιατί τα αγαπάω, γιατί περιστρέφονται όλα γύρω από τη δουλειά μου. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα αυτήν τη στιγμή να αλλάξω τίποτα. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στους στόχους μου, ό,τι κάνω πραγματικά το αγαπώ, με γεμίζει και με εκφράζει. Κάνω πάντα όνειρα. Άλλο όμως να κάνεις όνειρα και άλλο να αγχώνεσαι κάθε μέρα για το τι θα γίνει μετά. Πιστεύω ότι πολλά καλά μαζεμένα «τώρα» φτιάχνουν ένα καλύτερο αύριο.»

-Περάσατε τέτοια άγχη;
«Βεβαίως και πέρασα τέτοια άγχη και είδα ότι δεν με βοηθούσαν καθόλου. Ήταν μια άσκηση, την οποία μου έμαθαν: ζω στην Ελλάδα του σήμερα, σε ένα σύγχρονο κόσμο, πολύ δύσκολο, πολύ πιεστικό, πολύ καταπιεστικό, γεμάτο αγωνίες και «πρέπει». Κάποια στιγμή, είπα μέσα μου «Τέλος, μέχρι εδώ, δεν θα αγχωθώ ξανά για το τι θα γίνει σε έξι μήνες. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να προσπαθώ για το σήμερα, να είμαι κάθε μέρα σωστός, όσο μπορώ». Όσον αφορά τους φίλους, τις παρέες, τις σχέσεις, είπα «Περνά καλά τώρα». Και κάθε φορά που ένιωθα ότι αγχωνόμουν για κάτι, ενεργοποιούνταν μέσα μου κάτι σαν αυτόματος μηχανισμός κι έλεγα «Συγκεντρώσου στο τώρα! Ζήσε το τώρα!» με την έννοια όχι να το κάνω απλά, αλλά να το νιώσω. Έτσι προχωρούν τα πράγματα. Ό,τι δεν μου κάνει το παρατάω και προχωρώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved