Λίτσα Πατέρα: «Όταν ο άνθρωπος καταφεύγει σε μάγια, αυτά γυρίζουν επάνω του»
Showbiz

Λίτσα Πατέρα: «Όταν ο άνθρωπος καταφεύγει σε μάγια, αυτά γυρίζουν επάνω του»

Πολλοί συγχέουν την αστρολογία και τους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτή με τα μέντιουμ, τα μάγια κ.ά. Στην καριέρα της, έχουν μπλέξει με κάτι ανάλογο πέραν της αστρολογίας την Λίτσα Πατέρα;

«Αυτό με πονάει πάρα πολύ και με στενοχωρεί, γιατί, όπως σας είπα, θεωρώ την αστρολογία κάτι πάρα πολύ σοβαρό και νομίζω ότι τπ ματώνουν με το να μπλέκουν όλα αυτά τα οποία δεν τα γνωρίζω, δεν έχω ασχοληθεί και δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτά/Ισως υπάρχουν άνθρωποι χαρισματικοί που μπορούν να δουν ορισμένα πράγματα, αλλά είναι άσχετο αυτό με την αστρολογία. Και αν δείτε κάποιον να δηλώνει αστρολόγος και κάτι άλλο, σίγουρα δεν είναι σωστό, γιατί για να μάθεις αστρολογία δεν φτάνει μία ζωή. Υπάρχει η αστρολογία των οικονομικών, των σεισμών, της ιατρικής κ.ο.κ. Με στενοχωρεί πάρα πολύ που με μπλέκουν με τέτοια «πιστεύω», όμως τα τελευταία χρόνια ο κόσμος τα έχει ξεχωρίσει» τόνισε στο Mytv.

-Πιστεύετε στα μάγια;
«Ως προς τη μαγεία, έχω να πω ότι μέσα στην αστρολογία φαίνεται ότι, όταν ο άνθρωπος καταφεύγει σε μάγια, αυτά γυρίζουν επάνω του. Όταν ο Πλούτωνας τετραγωνίσει την Αφροδίτη, δηλαδή, όταν μπαίνει το μαύρο μέσα σε αυτό που αγαπάμε, σου παίρνει στο τέλος ό,τι αγαπάς. Με άλλα λόγια, έρχεται η τιμωρία και όλο αυτό γίνεται μπούμερανγκ. Προσωπικά θα ήθελα να μην ασχολείται ο κόσμος με μάγια. Η προσευχή είναι ό,τι καλύτερο. Εξάλλου, είναι αμαρτία όταν προσπαθείς να παρέμβεις στην ψυχική διάθεση του άλλου. Να δεχόμαστε αυτό που μας έρχεται. Οι πνευματικοί στην Κίνα και στις Ινδίες, που είναι πάρα πολύ προχωρημένοι, λένε ότι «ούτε να χαίρεσαι πολύ με κάτι που σου έρχεται, αλλά ούτε και να λυπάσαι». Να το παίρνεις σαν εμπειρία και να προχωράς στη ζωή σου. Και αν είναι δυνατόν να βγαίνεις από το τρένο της ζωής σου και να το βλέπεις να περνάει. Δεν μπορεί να έχουμε πάντα ξαστεριά στη ζωή μας, θα έρθει και το δύσκολο. Περισσότερο να βλέπουμε το μάθημα που θέλει να μας δώσει ο Θεός μέσα από μια δυσκολία και λιγότερο να κλαίμε γι' αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved