Η αποκάλυψη της Αμαλίας Αρσένη για την μητέρα της
Showbiz

Η αποκάλυψη της Αμαλίας Αρσένη για την μητέρα της

Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Η Αμαλία Αρσένη όμως δεν διάλεξε τον δρόμο της πολιτικής, αλλά τον δρόμο της ηθοποιίας. Πώς προέκυψε αυτό;

«Λίγοι ξέρουν ότι η μητέρα μου μαζί με τα οικονομικά έκανε σπουδές και στο θέατρο. Άρα και εγώ ωδ μήλο έπεσα κάτω από τη μηλιά, αν λάβουμε υπόψη και τη θεία μου -Νόρα- που ασχολήθηκε με τον καλλιτεχνικό χώρο και τη γιαγιά μου την Αλέκα Κατσέλη και τον παππού μου, τον Πέλο Κατσέλη, που ήταν σκηνοθέτης. Η επιλογή μου να ασχοληθώ με την ηθοποιία έγινε πολύ νωρίς, μόλις στα 7 μου χρόνια. Και μπορεί τότε λόγω ηλικίας να μην μπορούσα να εκφράσω τους λόγους της επιλογής μου, λίγα χρόνια μετά όμως ήξερα γιατί συνέβη αυτό. Ήταν η προσωπική μου ανάγκη να εκφραστώ μέσα από το σώμα μου» τόνισε στο Καρφί.

-Οι σπουδές σου έχουν να κάνουν με την ηθοποιία;
«Ναι, έχουν σχέση με την υποκριτική και το θέατρο. Σπούδασα υποκριτική στο Λονδίνο στο Royal Academy of Dramatic Art και στο Smith College της Μασαχουσέτης. Και στα δύο μπόρεσα να φοιτήσω με υποτροφία.»

-Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση των γονιών σου στο άκουσμα της επαγγελματικής σου επιλογής;
«Πιστεύω ότι το περίμεναν, δεν τους ξάφνιασα καθόλου. Απλώς μου είπαν «αν το αγαπάς, ακολούθησε το, αλλά μην τα παρατήσει» στην πρώτη δυσκολία». Επίσης μου είπαν «μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις και επιθυμείς». Καλό αποτέλεσμα έχουμε όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε, στην αντίθετη περίπτωση έχουμε μέτρια ή κακά αποτελέσματα. Αυτό που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος είναι ότι για όλους τους υπόλοιπους ο Γεράσιμος Αρσένης και η Λούκα Κατσέλη είναι οι πολιτικοί. Για μένα όμως ήταν πάντα οι γονείς και όπως όλοι οι γονείς ήταν πλάι μου και στα εύκολα και στα δύσκολα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved