Ορέστης Τρίκας: «Πέρασα μελαγχολία και κρίση πανικού»
Showbiz

Ορέστης Τρίκας: «Πέρασα μελαγχολία και κρίση πανικού»

Ο Ορέστης Τρίκας έχει ένα σκυλάκι, τον Ερμή, ένα μαλτέζ-κανίς που μένει μαζί του στο μικρό στούντιο που νοικιάζει στην Κυψέλη.

«Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Μπορεί να με ρίξει ψυχολογικά. Το ίδιο και η αποτυχία μιας δουλειάς ή αν εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο με τον έρωτα. Εκεί αντέχω να είμαι μόνος. Είμαι ήδη ενάμιση χρόνο χωρίς σχέση και είμαι καλά. Οχι, δεν μου είναι απαραίτητο να είμαι ερωτευμένος για να είμαι ευτυχισμένος. Πάντως, η προηγούμενή μου σχέση χάλασε επειδή δεν είχα χρόνο, δεν με έβλεπε ποτέ. Δίκιο είχε» τόνισε στο Thema People.
Τίποτα δεν του λείπει από τη ζωή του. Ίσως ένας έρωτας. Έχει όμως γύρω του ανθρώπους που τον αγαπάνε. Δεν νιώθει μισός. «Στο παρελθόν είχα περάσει κάποιες μελαγχολίες, κρίσεις πανικού και μια εσωτερική ενδοσκόπηση που κράτησε περίπου δύο χρόνια για το τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, αλλά και ειδικότερα τη σχέση με τον εαυτό μου. Είχα φάει κάποιες φρίκες, έζησα ορισμένα υπαρξιακά θέματα που με τάραξαν, πιέστηκα πάρα πολύ και τα είδα όλα λίγο διαφορετικά. Οι επισκέψεις μου σε ψυχολόγο με βοήθησαν να αντιμετωπίσω πολλά από τα θέματά μου», εξηγεί. Ο Ορέστης δεν βγαίνει -δεν προλαβαίνει άλλωστε-, δεν πίνει, δεν καπνίζει συχνά, δεν κάνει one night stands, απίστησε μόνο μία φορά σε σχέση του, αλλά κι αυτό το μετάνιωσε πικρά. Παιδί για σπίτι λοιπόν; «Δεν ήμουν πάντα έτσι. Έγινα. Ακόμη και τώρα, η καινούρια σχέση που ελπίζω πως θα κάνω θα έχει να αντιμετωπίσει έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο. Κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved