Νίκος Αναδιώτης: «Θέλω να είμαι σωστό παράδειγμα για τον γιο μου»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Θέλω να είμαι σωστό παράδειγμα για τον γιο μου»

Μοναδική προτεραιότητα του Νίκου Αναδιώτη είναι η σύζυγός του, Βασιλική Παπαδοπούλου, και ο μονάκριβος γιος του.

«Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Πάντα το είχα όνειρο. Οχι ότι το έψαχνα ιδιαίτερα και αδημονούσα να το κάνω, αλλά πάντα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μέχρι που γνώρισα τη Βασιλική...» τόνισε στο Thema People.
Σε εκείνη εκτίμησε «την απλότητα, την ωριμότητα, τον αυθορμητισμό και την απέραντη καλοσύνη της» και στο πρόσωπο της αναγνώρισε άμεσα τη γυναίκα της ζωής του. «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι η Βασιλική ήταν ο άνθρωπος μου. Αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα για να της αποδείξω ότι είμαι κατάλληλος για να κάνει οικογένεια», λέει. Μαζί δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, στην οποία οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι: «Πιστεύω ότι ο ρόλος του άνδρα και της γυναίκας μέσα στο σπίτι είναι διαφορετικοί και πρέπει να είναι διαφορετικοί. Να έχουν ίσα δικαιώματα, ίδια αγάπη, ίδιο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά να είναι διαφορετικοί οι ρόλοι. Για να πάει το καράβι, δεν μπορούν να είναι και οι δύο καπετάνιοι, ούτε και οι δύο μούτσοι».
Πλέον, θέλει να αποδείξει στον γιο του ότι είναι ένας σωστός πατέρας και η μεγάλη του αγωνία είναι να καταφέρει να γίνει πρότυπο για τον μικρό: «θέλω να είμαι σωστό παράδειγμα για τον γιο μου. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που θέλω να του πω και να του δώσω. Κάποια από αυτά είναι ίσως πράγματα που δεν έχω κάνει και θα ήθελα να τα κάνει εκείνος. Και εγώ γι'αυτό οφείλω να αλλάξω λίγο ως Νίκος μέσα στο σπίτι. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλός άνθρωπος, θα του δείξω τον σωστό δρόμο κι αν λοξοδρομήσει, τουλάχιστον να γνωρίζει πού πρέπει να επιστρέψει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved