Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η ανασφάλεια του ηθοποιού είναι τόσο μεγάλη που ανεβάζει την αδρεναλίνη αρνητικά»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η ανασφάλεια του ηθοποιού είναι τόσο μεγάλη που ανεβάζει την αδρεναλίνη αρνητικά»

Κανένα παράπονο από τον τρόπο που του 'φέρθηκε' η ελληνική τηλεόραση σε τόσο έντονη περίοδο κρίσεως δεν έχει ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος όμως τονίζει το αιώνιο πρόβλημα ενός ηθοποιού που είναι η ανεργία και η επαγγελματική ανασφάλεια.

Είχατε κάποια πρόταση για σίριαλ φέτος;

«Ως χαϊδεµένο παιδί της τηλεόρασης, την εποχή που δεν υπήρχαν σίριαλ έγινε το «Με τα παντελόνια κάτω» και είχα πρωταγωνιστικό ρόλο για δύο σεζόν. Στην πιο δύσκολη στιγµή της τηλεόρασης, δεν έχω κανένα παράπονο, ήµουν παρών, ως ένας εργαζόµενος ηθοποιός. Φέτος, κάνω τηλεπαιχνίδι και έχω επικεντρωθεί σε αυτό. Επίσης, βγήκε και µια ταινία που αγαπάω και παίζω έναν ρόλο κόντρα. Η ταινία λέγεται «Κοινός παρονοµαστής»».

Το λέτε µε χαρά. Έχετε κουραστεί από τους ίδιους ρόλους;

«Όχι, δεν έχω κουραστεί γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να παίξω τους τύπους που µε καθιέρωσαν. Αλλά κάποια στιγµή θέλω να δείξω και άλλες πλευρές των δυνατοτήτων µου. Και τα 44, που είµαι, είναι µια καλή ηλικία για να µεγαλώσω την γκάµα των ρόλων».

Ποιο είναι το µεγαλύτερο πρόβληµα ενός ηθοποιού στην ηλικία σας;

«Η ανεργία, που είναι το παντοτινό πρόβληµα των ηθοποιών. Όταν έγινα ηθοποιός ήξερα πως το περισσότερο διάστηµα θα ήµουν άνεργος».

Αυτή η ανασφάλεια ανεβάζει και την αδρεναλίνη;

«Όχι. Είναι τόσο µεγάλη η ανασφάλεια, που ανεβάζει την αδρεναλίνη αρνητικά. ∆εν είναι χαριτωµένη ανασφάλεια».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved