Αμαλία Αρσένη: «Στα ζόρια μου έχω καταφύγιο και μάλιστα όχι ένα, αλλά αρκετά»
Showbiz

Αμαλία Αρσένη: «Στα ζόρια μου έχω καταφύγιο και μάλιστα όχι ένα, αλλά αρκετά»

Η Αμαλία Αρσένη ασχολείται με την υποκριτική. Ποιο θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο αγκάθι του επαγγέλματος της;

«Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ξέρω ότι σε τρείς μήνες, άντε σε έξι μήνες θα πρέπει να αναζητήσω και πάλι δουλειά. Γι' αυτό και πάρα πολλοί άνθρωποι του χώρου μου για να τα βγάλουν πέρα είναι αναγκασμένοι να κάνουν και δύο και τρείς δουλειές μαζί» τόνισε στο Καρφί.

-Παίρνεις ρίσκα;
«Θα σου απαντήσω κάπως διαφορετικά. Κάνω τα βήματα μου όταν αισθανθώ ότι είμαι έτοιμη. Δεν έχω το «πρέπει» στη ζωή μου. Για παράδειγμα μένω μόνη μου και το βήμα αυτό το έκανα όταν ένιωσα ότι θέλω να το κάνω. Δεν έφυγα από το πατρικό μου γιατί μεγάλωσα και άρα έπρεπε να κάνω και αυτό το βήμα στη ζωή μου.»

- Υπάρχει κάποιο όνειρο που ακόμη δεν το έχεις κάνει πραγματικότητα;
«Όχι, δεν υπάρχει. Το όνειρο μου ήταν να γίνω ηθοποιός και πλέον είναι πραγματικότητα. Τώρα προσπαθώ να εξελίξω την υποκριτική μου.»

- Καλή η δουλειά, αλλά πρέπει να υπάρχει και το αντίβαρο για την αποφόρτιση. Εσύ έχεις βρει τρόπους να αποφορτίζεσαι έτσι ώστε να χαλαρώνεις από τις υποχρεώσεις και τις ανησυχίες σου;
«Στα ζόρια μου έχω καταφύγιο και μάλιστα όχι ένα, αλλά αρκετά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ο χορός που τον λατρεύω. Οι φίλοι μου επίσης είναι ένα προστατευμένο καταφύγιο που με χαλαρώνουν, αλλά και οι ταινίες που αναζητώ όχι από τον καναπέ του σπιτιού μου, αλλά σε κάποιον κινηματογράφο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved