Έλενα Παπαρίζου: Γιατί απέρριψε πρόταση «μαμούθ» για διαφήμιση;
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Γιατί απέρριψε πρόταση «μαμούθ» για διαφήμιση;

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να έχει πάρει κάποια κιλά, ωστόσο παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της showbiz και οι εταιρίες την έχουν στα... υπόψη τους και της κάνουν προτάσεις για συνεργασία.


Η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε μια ακόμα πρόταση για διαφήμιση, όμως οι υπεύθυνοι εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές «όχι», παρόλο που η συμφωνία που της πρότεινα ήταν πάρα πόλη καλή. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, πριν από ένα χρόνο η Έλενα δέχθηκε πρόταση από κορυφαία αλυσίδα περιποίησης μαλλιών να διαφημίσει τα προϊόντα της. Μεταξύ των όρων της συμφωνίας ήταν να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της από καστανό σε έντονο κόκκινο. Κάτι που η Έλενα αποδέχθηκε με δισταγμούς, ωστόσο οι χρηματικές απολαβές που της προτάθηκαν ήταν πολύ καλές.
Τα μαλλιά της τραγουδίστριας όμως υπέστησαν ταλαιπωρία από αυτή την ξαφνική αλλαγή κι έτσι λίγους μήνες τα έκοψε πιο κοντά. Λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων άλλη εταιρεία περιποίησης μαλλιών έκανε μια εξαιρετικά καλή πρόταση στην Έλενα, και πάλι όμως με τον όρο να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε κατηγορηματικά την πρόταση. Μάταια κάποιοι συνεργάτες της προσπάθησαν να την πείσουν, καθώς εκείνη ήταν κάθετα αντίθετη, με το σκεπτικό πως δεν θέλει να ταλαιπωρεί τα μαλλιά της και δεν είναι διατεθειμένη να φορά συνέχεια εξτένσιονς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved