Μέμος Μπεγνής: «Σταμάτησε ο κόσμος να πιστεύει στις... π@π@ριές»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «Σταμάτησε ο κόσμος να πιστεύει στις... π@π@ριές»

Τα χρέη και οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ο Μέμος Μπεγνής, είχε είπε ότι έχουν πάρει το... δρόμο τους.

«Όλοι χρωστάνε και παίρνουν τηλέφωνα οι τράπεζες. Μη φανταστείς ότι το ποσό που χρωστάω είναι υπέρογκο. Είναι ένα ποσό που μπορεί κάποιος σιγά-σιγά να το ξεχρεώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν χρωστάω 50.000 ευρώ, μην τρελαθούμε, χρωστάω πολύ λιγότερα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η εμπειρία που έχεις από συνάδελφο σου, που σε εξαπάτησε με χρήματα που του έδωσες, τι σε δίδαξε ώστε να μην το ξανακάνεις;
«Ναι, ήταν μια απάτη που με προσγείωσε. Σε σχέση με τους ανθρώπους δεν έχω να φοβηθώ κάτι ή να είμαι επιφυλακτικός. Δεν εμπιστεύομαι τόσο εύκολα όσο παλιά και ανθρώπους που ξέρω. Είμαι ευκολόπιστος στο γλυκό λόγο, μπορεί να «πέσω» πιο εύκολα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να έχουμε «ψηλά τον αμανέ», να μας προσφέρουν χρήματα που τώρα είναι πολλά, με τα σημερινά δεδομένα, ενώ τότε λέγαμε: «Πώς τολμάς να μου προσφέρεις αυτό τα χρήματα;». Έχουμε προσγειωθεί λίγο ανώμαλα, αλλά είναι ένα από τα καλά της κρίσης.

- Τηλεοπτικά κάνεις ένα σίριαλ στην Κύπρο.
«Η Κύπρος είναι μια πάρα πολύ καλή «πόρτα» και μια πολύ καλή ανάσα. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, γιατί μέσα από την οικονομική δυσκολία, την οποία περνάει όλος ο κόσμος, βλέπω φέτος μια κίνηση, στην αγορά, στο θέατρο, λίγη περισσότερη αισιοδοξία, κι αυτό με χαροποιεί. Ίσως επειδή σταμάτησε ο κόσμος να πιστεύει στις... παπαριές που έχει η τηλεόραση και οι ειδήσεις. Έχω να δω ειδήσεις 3 χρόνια. Ίσως καταλάβανε ότι μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» τελικά, με την τρομοκρατία που επικρατεί. Η Κύπρος για μένα είναι ένα στήριγμα φέτος, μια τεράστια οικονομική ανάσα, γιατί πληρώνει καλά και στην ώρα της, σε αντίθεση με το τι συμβαίνει εδώ, και νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί ξελασπώνω σιγά-σιγά από όλο αυτό που πέρασα, τα οικονομικά χρέη. Αρχίζω και ξεχρεώνω, πατάω στα πόδια μου ξανά. Πήρα ένα ωραίο μάθημα κακό, αλλά καλό, γιατί και τα κακά για καλό γίνονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved