Πένυ Σταθάκη: «Μου έχουν πει ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά»
Showbiz

Πένυ Σταθάκη: «Μου έχουν πει ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά»

Η Πένυ Σταθάκη μιλά για την προσωπική της ζωή. Έχει πέσει στα πατώματα, έχει κλάψει, έχει χτυπηθεί για άντρα;

«Έχω κάνει τέτοια εγωιστικά, όταν ερωτευόμουν, μήπως είχε κάποια άλλη, μη με κοροϊδέψει, πράγματα που έβαζα στο μυαλό μου επειδή ζηλεύω. Στίς σχέσεις ήμουν αυτοκαταστροφική, τις διέλυα γιατί έβλεπα ότι δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για μένα. Είναι μια τακτική που την εφαρμόζω ακόμα. Δεν ήμουν τυχερή στο θέμα επιλογής άντρα. Δεν έχω φλερτάρει, δεν ξέρω πώς γίνεται να κυνηγήσω έναν άντρα, είμαι πολύ ντροπαλή, ακόμα και να μου αρέσει. Δεν συνάντησα αυθεντικότητα. Δεν συνάντησα κάποιον να με αγαπήσει τόσο. Άλλο το σεξ κι άλλο ο έρωτας. Δεν με ενδιέφερε και ποτέ να έχω έναν άντρα για μια ζωή. Υπάρχουν πολλά διαστήματα που μένω μόνη μου, χωρίς σεξ. Έχω ζήσει πολύ καλά στη ζωή μου ερωτικά και σεξουαλικά, όπως ήθελα να ζήσω με απόλυτη ικανοποίηση. Άρχισα να ζω σε ένα πνευματικό δικό μου δρόμο και δεν είχα ανάγκη κάθε μέρα να κάνω σεξ. Τώρα επιλέγω πότε θα κάνω, κι αν έχω όρεξη. Όταν είμαι σε μια σχέση, δεν έχω πάει με κάποιον άλλο, είμαι μονογαμική» τόνισε στο Λοιπόν.

-Παιδί ήθελες να κάνεις;
«Βέβαια, ένα μόνο; Πολλά παιδιά, ακόμα θέλω, είμαι λίγο μεγάλη, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται με τη φύση. Δεν παντρεύτηκα, θα μπορούσα να κάνω έκτρωση, αλλά δεν το έκανα, αγαπώ τα παιδιά. Δεν πίστευα ότι θα είμαι ευλογημένη για να κάνω ένα παιδί, γιατί ένας γυναικολόγος είχε κάνει λάθος και μου είχε πει, όταν ήμουν μικρή, ότι έχω μια δυσμορφία και δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Δεν πίστευα ότι θα γίνω μητέρα, αλλά έγινα. Στην ανατροφή των πρώτων χρόνων του παιδιού ήμουν πολύ καλή μητέρα και είχα γυρίσματα, δούλευα, δεν ξέρω πώς τα έκανα αυτά.»

-Όταν σου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι είσαι έγκυος, πώς αντέδρασες;
«Είπα: «Τώρα τι γίνεται;». Είχα γυρίσματα τότε με το σίριαλ «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη». Έψαχνα για να δω πότε θα επισκεφθώ το γυναικολόγο μου, ένα μήνα. Μια εσωτερική φωνή μου έλεγε: «Αυτό το παιδί πρέπει να το κρατήσεις». Ο πατέρας μου, τότε ζούσε, και μου είπε: «Εμείς δεν πετάμε παιδιά, τα κρατάμε όπως και να έχει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved