Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κινητήριος δύναμη ο έρωτας»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Είναι κινητήριος δύναμη ο έρωτας»

Η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Τον μεγάλο έρωτα νομίζεις ότι τον έχεις ζήσει;
«Όχι δεν είμαι τόσο ρομαντική αλλά τον μεγάλο έρωτα τον αντιλαμβάνεσαι σε μια άλλη ηλικία. Γιατί μπορεί να τον έζησες και να μην το ξέρεις. Είναι μια ερώτηση στην οποία κανονικά θα πρέπει να σου απαντήσω μετά από πολλά χρόνια για το αν τελικά τον γνώρισα ή όχι».


Για τον έρωτα που θα έφτανες;
«Είμαι πολύ δοτική αλλά παρόλα αυτά έχω λογική μέσα μου. Δεν θα πάω να πέσω από το μπαλκόνι παρότι μπορεί να αγαπώ πολύ!».


Είσαι άνθρωπος της σχέσης ή ο έρωτας σε αποπροσανατολίζει;
«Δεν με αποπροσανατολίζει και μάλιστα μου κάνει εντύπωση πώς μπορεί κάποιος να αποπροσανατολίζεται από τέτοιου είδους συναισθήματα. Εμένα μου δημιουργεί μια ανείπωτη χαρά και μια απίστευτη όρεξη για ζωή, που όλα πάνε καλά και που ακόμα και άλλες δυσκολίες επαγγελματικές ή προσωπικές, αντιμετωπίζονται πιο εύκολα. Είναι κινητήριος δύναμη ο έρωτας. Μου αρέσει η σχέση, μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο. Είναι ωραία να είσαι σε σχέση αλλά όταν όντως είσαι ερωτευμένος. Αλλιώς είναι ανούσιο, καλύτερα να είμαι μόνη μου».


Θα μπορούσε μια σχέση να σε κρατήσει στη Θεσσαλονίκη;
«Δεν το έζησα οπότε δεν μπορώ να απαντηθώ. Απλώς νομίζω ότι θα έβαζα τη λογική και θα προσπαθούσα να βρω έναν άλλο τρόπο για να είμαι με τον άνθρωπο αυτό. Δεν ξέρω αν θα έμενα αλλά θα κυνηγούσα να το κρατήσω».


Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved